Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dokle ce te vise govoriti o ratu. Pa svaki dan teme rat, srebrenic, i opknljeno sarajevo. Ocito neki dobro zive od ovih tema pa ih spominju svaki dan. Pusti vise rat, pola milijuna nezaposleni je u bih a nitko o tome ne pise, ili mozda sto smo pri samom dnu europe. Peace!
djetinjstvo provedeno pod snajperima i granatama u novom travniku i ostalim gradovima se ne broji,pun mi je sarajeva
a svima kojima smijeta ova knjiga nek je budu citali ako imaju casti! i svi koji su prezivjeli tragedije trabaju pisat knjigu sta su ko traume prezivjeli za vrijeme agresije srbije nad sarajevom i cijelom bosnom i hercegovinom! knjige, dokumentare, pjesme, filmove itd...reba svaki dan spominjati da svi znaju ko su i sta su srbi!
svaka cast jasmine! podrska!
Jadno i bijedno trgovanje ljudskom sudbinom. Cuj samo Sarajevo ima pravo da bude zrtva. Vi ste svi za kolektivnu ludnicu. Poslije vas nitko nece moci tom gradu vratiti dostojanstvo. Treba vas izolirati i ignorirai nekoliko godina da se suocite sa vlastitom besmislenoscu.
Ovdje neko nekog j.e.b.e, nije samo SArajevo BiH, ima gradov koji su mnbogo gore prošli, odnosno njihovi stanovnici...
Glupane i njihova pitanja \"zasto samo sarajevo\" zato sto je knjiga posveta djeci poginuloj u SA a ne izvan! sad eto niko nea pravo pisati takve knjige da vama ne bi smetalo, pokrenite samo projekat levati
Ima li kraja ovim ratnim budalastinama. Ja to vidim kao Bosnjak iskljucivo kao trgovinu sa zrtvama u ratu. Ovo su besmislene ideje bas kao i trgovina nasom tragedijom u Srebrenici od kojekakvih \"biznis\" udruzenja za profesionalno sjecanje. Kakav smo mi to narod postali?
Ja se ne sjećam baš rata, ali sjećam se kad su mi ubili brata na Alipašinom, iz snajpera. Govorio je da odem u podrum.
meni je bilo sjajno........ samo sto nisam smio reci staroj da sam gladan :(
Pročitajte članak pa će vam biti jasno zašto Sarajevo !!!
pjesmica je bas opisala onako kako je bilo,dobri nadrealisti
Odlicna ideja, ali nije tacno da ne postoji ni jedna knjiga o iskustvu djece koja su provela rat u Sarajevu, zaboravili ste na knjigu \"Zlatin dnevnik.\"
Borio se... Kehehe kehe Ja sam rodjen u sred rata u porodilište mi je sletila granata. Stara nije mogla da me čuva, išla je u park da nakupi drva. Ja rođen u Sarajevu, gledam kroz foliju. Ja sam rođen u Sarajevu, igram klikera u podrumu. Pored moje kuce top je gruvo, zato dobro ne cujem na lijevo uvo. Napravio sam si pancir od kartona. U mom haustoru nema više \"Peta kolona\" Ja sam rođen u Sarajevu, gledam kroz foliju. Ja sam rođen u Sarajevu, Igram klikera u podrumu. Come on Poderi ga sejo. to, to. Na cucu sam stavio maskirnu boju, za rođendan sam dobio ispucanu zolju. U obdaniste nemogu da se upisem ja, jer tamo je sad vojna policija. Ja sam rođen u Sarajevu, gledam kroz foliju. Ja sam rođen u Sarajevu, Igram klikera u podrumu. Come on Rođen u Sarajevu, gledam kroz foliju. Ja sam rođen u Sarajevu, Igram klikera u podrumu. Every body Rođen u Sarajevu, (Come on ) gledam kroz foliju. Ja sam rođen u Sarajevu, Igram klikera u podrumu. Ja sam rođen u Sarajevu...
samo sarajevo, izgleda da je samo sarajevo u ratu bilo. imal koji jos grad u bih osim sarajeva. ... tema je ok ... (ja, ??) potpisujem