Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada treba isporuciti Srbiji Ejupa i ostale koji su umijesani u zlocin pa da krenemo naprijed. Takodje, Srbija i Hrvatska trebaju da ucine isto.Ovih likova iz proslosti moramo se otarasiti. Moramo poceti cistiti svoje dvoriste ! Zivjela demokratska Bosna i Hercegovina !!!
\"....\"Tu se radi o događaju u kojem je nesporno da su određena lica stradala\", znaci li to, to sta ja mislim ?! i srebrenicani da su izvrsili zlocin iz okruzenja. barasinu barasinu....da bi li barasinu...
NI PO ZIVU GLAVU NE POTPISIVATI NIKAKAV SPORAZUM O IZRUCIVANJU SA SRBIJOM. PA CITAV SVIJET ZNA STA JE BILO U BIH:!!!!!!! ISAD CE VLASI PREKO DRINE NESTO ISPITIVATI.
Sto se ne izjasnis za dodika Mazgo jedna
svakom fasisti covjek koji se ne slaze s njim je odmah komunista... to je jedino sto je fasista u stanju reci..
ti svog tatu isporucuj komunistima u Hrvatsku a ne Glavasa!