Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sred mezarja muzika ori, gologlave žene pjevaju, sva Bosanska ulema sjedi i sluša... šta reći?
Steta sto nece doci
MA, ONOOG žUTOG I NJEGOVU ORGANIZOVANU, KRIMINALNU GRUPU ZATUČI! JEDNOM I ZAUVIJEK! NARODE U PAMET SE. DA JE PRAVDE NAPRAVITE PRAVDU!
Nevjerovatno je kako se u našoj zemlji malo cijeni rad umjetnika! Svi bi ministri, načelnici i ostali funkcioneri da se nastupa besplatno! Ako ne može besplatno.., onda nađu nekoga drugog ko će besplatno, kvalitet nije bitan. Sigurno je u ovom slučaju bio problem platiti ljudima prijevoz iz Zenice i nazad!
.....PA NEĆE NIKO ZA DŽABE ...