Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji ovo je vijest. Sve ostalo su njasra
Lijepo! Ovakve vijesti izmame osmijeh na lice. U zdravlju je koristili aBd.
Mislim ljepo i sve to, super gest. Al daj boze da ovde ima gradevinar/arhitekta koji nadgleda gradnju. Da ne bude trosna kuca u roku godinu dana
Odlicna ideja samo mogli su kojeg gradjevinca ukljucit. Koliko vidim temelj ovi bocni temelji ce lezati na kosini, trebali su makar kaskadno iskopati, plus ne vidim armaturu u temelju.
Tako je! Temelj mora biti vodoravan i armiran! Ovako će vući u donju stranu, a bez armature je ništa.
Vidjeli od fate orlovic medijsku kampanju pa bi I oni malo stranih humanitarnih donacija
Svaka cast za entuzijazam...mladici, cuvajte se Ramica, hoce zavuc bez pitanja, kao onaj njegov ghuzni haver i pulen, Sadik Ahmetovicc.
E bas lijepo. Svaka cast.
Čim je naprave prodat će kuću. Istočnjak je to, eto njega u Rajvosa odmah
Istočna Bosna, tu se brani država!!!
Mogao je ministar Edin Ramić ovim omladincima posuditi traktore s priključcima koje je dobio na poklon od Nikšića 2014-te, da omladinci odvezu šutu.
Lijepa gesta ovih omladinaca.....samo mi nije jasno kome pravi i obnavlja kuće ministar Edin Ramić? Svako malo se slika i izjavljuje da se obnavljaju kuće povratnika. Nešto se ne podudara!
Ako nam je ovo najtezi slucaj, mi smo na konju.. Na zapadu je i ova drvena kuca, prava kuca.. A kod nas je to neuslovno
Pola amerikanaca u centralnom dijelu zivi u ovakim kucama.. U nas se sad kaze da je neuslovno ako vozis golfa 4,kaze vidi ga sto se pati, golfa 4 vozi
punu kuću smijeha vam želim.
Lider grupe 1 vidno predvodi radove
Iz priloženih slika, evidentno je da lider grupe 1 ne predvodi radove, te da je njegova grupa veoma neorganizovana