Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad te Milanović ugosti, znaj da si na stranputici.
O kakvom stepenu poštovanja Hrvatske prema Bosna i Hercegovini ovaj govori? Neka onda kaze zasto se Milanovic i razni ministri iz Hrvatske setaju po BiH zaobilazeci Sarajevo? Sastaju se samo sa Covicem a preko njega koce funkcionisanje BiH kao drzave.
normalno da će ga ugostit kad radi za intere njihove umjesto za BiH.
Ljudi moji...pa skim bi bih trebala to imati bolje odnose nego sa hr...hrvati u bih trebaju dobiti prava koja im omogucuju ostanak i opstanak u bih...ne uzimaju teritorij i ako se zivi u dobrim odnosima bosna ostaje nije kao slucaj sa rs...neki samo plase bosnjake da ce hrvati ovo hrvati ono...nista hrvati ne zele vise od bosnjaka ako niste spremni pomirite se s tim da hrvati imaju zastitu kaka im odgovara onda istu i vi ne zasluzujete,onda zivila sdooo
Gledaj mongoloida konakovicevog
Nesto mi visok za mongoloida
Konakovic je ponos potlacenih i od sda rezima obespravljenih gradjana. Sda klika koja bigatstvo ima u Turskoj nije zainteresovana za progres i napredak jer svaki progres znaci i efikasnost pravosudja. Sda je duboko razmisljala i shvatila da je izmisljeni sukob u javnosti s Hdz najbolji nacin da se odrzi na vlasti. Dokaz Novalic. S druge strane Hdz je to godilo jer je Hercegivina cestovno izgradjena. Blokada sda je znacila blokada Hdz. Sta smo mi dobili? 2, 5 sata Tz- Sa evo 32 godine
Bio si ti u toj SDA. Da nije Zuka hodao i molio da se glasa za tebe, gdje bi ti bio. Svi znaju zineš slažeš
E sada slijedi revans . Konakovic ce i njih da ugosti u Mostaru , Travniku ,Banja Luki ali sigurno ne u Sarajevu.
Ugostice oni svakog ko im skida gace i slusa naredjenja
Nije se rodio 'ko je svima ugodio…Nitko vam nevalja….Strasno
Pogledajte gnjide iz SDA kako se vodi vanjska politika. Za mjesec dana njegoovg rada, primili ga svi važniji državnici u svijetu. Svaka čast.
Preme Konakoviću svi iskazuju poštovanje. Blinken, Evropski diplomati i parlamentarci, sve zapadne zemlj, Čavušoglu, svi mu iskazuju poštovanje. Svaka čast majstore, konačno prava osoba za MVP. Bisera je samo išla po arapskim zemljama, a išla je o trošku BiH i na Maldive, a i na Svjetko prvenstvo u fudbalu. Niko nije htio da je primi od važnijih država u svijetu.
Dino iso Zeljani Zovko u Brisel i Milanovicu u ZG
Jos jedan nekadasnji uhljeb SDA...
Znaju croati da je konjakovic njihov igrač... Ovaj ce nas kostati za 4 godine vise nego bake za 30
I Maxa Luburića su svi u Zagrebu dočekivali lijepo.
Bravo Omerovicu,kako je izgasio priglupog sdozadrugara Kesu .
Ne bi to radili da nemaju interes. Kontaju obrlatiće ga na finjaka, eno odmah poslali Čovića da drži Dodika na oku. Medjutim nije ni Kifla veslo siso. Problem je što je SDA sekta zadnjih 30 godina uzurpirala sve što je trebalo biti nacionalna politika, tako da i ne postoji nacionalna politika, nego evo ovakvo jadno prepucavanje preko medija.