Narodna skupština RS
0
Okončana rasprava o Inzkovim odlukama
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vi sigurno niste.....dok god surujete sa laktasenkom i slusate onog svog kriminalca sto se sto sudskih vodi protiv njega......e daleko ce vas odvesti obojica.......sticete svi u Srbiju i Hrvatsku....lol !!!!!!
Hahahahaha.......lajte.....lazite.......al Bosna nigdje neide....mozete jedino vi cobani.....a vidjecemo ko ce to dizati sidro mi ili vi.....nema vise Milosevica i jna....a za tog glupog erceg mazgu.......jednom ste pogrijesili....a pametni ljudi uce na greskama !!!!
Za slobodnu Herceg Bosnu i Srpsku od Talibana !!!!!!!!
dragi gradani rijesili smo nista. Bog teletabisi i srbi
pocetak kraja bosne i hercegovine, a vi sto lajete o nekom ratu ovde, bicete manji od makovog zrna , kada na red dodje referendum o otcepljenju, jer kako je rekao dodik, mi za sada treniramo narod, 90 ih smo uzeli pola bosne, a 2000 ih odsmo dalje bez vas, i da dobro vidite pise mujo, a uskoro ce biti dragan, jer mi je muka te islamske religije i njene represije
HAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHAHHAHA REFERENDUMASI
Prepale se svinje mangulice (posrbice) : ) Cekamo taj referendum da odete u tri pi.cke materne
odlucise...........