Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTO BI REKLE ENE SERONJE NA VAKULTETU TOSE ZOVE REGIONALNA I INFORMACIONA ASIMETRIJA VIŠ DANIKO NEZNADE I NEČEDA ZNADE ŠTAMU RADI NADREDŽENI IZVRŠNA VLAS U KURRCU SVIGLEDAJU DA ŠTEKNU ČELJAD NAZAPAD JEEBO SIGURNOST JARANI. OJI
a sto te tvoje konstatacije nas bole k***, sta ste uradili da se to poboljsa ?
Okeric stranacki covjek jer je samo tako mogao uci u komisiju . Podoban 100% i sad provodi politiku SDA. Kakve on kvalifikacije ima za sigurnist. Na osnovu cega daje orijedloge i kvalifikacije kad sam kaze da nije imao uvida u dokumentaciju. Pojedini poslanici i clanovi komisija su inace od ranije poznati policiji. I oni odlucuju. Treba ih odstraniti zbog sukoba interesa.
raspitaj se malo ko su okerici buhahahha
ko je okeric tek ces da vidis ...napokon je napravljema ekipa koja ce ovo da kontrolise....ovako direktno i ovako duboko jos niko nije muriju ranio...padace sa pozicija mnogi....a kako ja vidim prvo je napao svoje iz stranke,vrijeme ce nam pokazati
Gdje mi živimo, kada sportisti i tekvandoaši vode politiku.
nikad cuo za njega
@srebrenickaelita95 Ima svoj Tekvondo klub u N.Sarajevu i time se bavi cijeli život.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ponovo: (O)kerić!
Banana....
"Okerić je dodao i da u menadžmentu policije nema dovoljno visokoobrazovanih osoba te je problematizirao i način unapređenja." Brate, sve si rekao. Drot je drot i tačka.
moze li mi neko reci postoji li nacin da se smijeni ovaj brkati tuzitelj burzic
komunikacija sviju nas u drzavi je losa zbog ovakvog uredjenja u drzavi. za kriminal nema granice a nema ni podjela medj njima i svima im je isti cilj.