Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko o cemu kurva o postenju
Kad bi oni radili na ekonomiji ko bi mahao nacionalizmom da skrene paznju pljackanja gradjana i pretvara ih u zatucane krave muzare ...dok oni pune vlastite dzepove...stabilna drzava BiH znaci i kraj nelegalnom bogacenju i svim ostalim privilegijama vladara taorova...zato se oni nikad nece sloziti da ova drzava postane presperitetna....bolje ovako-plati za posao,plati za lijecenje,daj mindze ili guze ako zelis poziciju...zato imamo milion sponzorusa ili onih koje prezivljavaju sireci noge nekom i proizvodeci Mevlide zarad vlastitog prezivljavanja na racun cojeka .... i muskarci su se pretvorili u slugane i sve se vise sminkaju,ponekad i oni moraju dadnu guze ja nesto drugo za poziciju...drzava super! Ode u 3 na kvadrat sa ovako nakaradnim drustvom. Nego dragi moji traziti promjene i obrazovati se.Rad i obrazovanje su stvorili covjeka a nepismenost slugane najstarijeg zanata i ostalih prljavstina koje nas okruzuju.Pamet u glavu ako je kod koga ostalo. Komentar vazi za cjelo odrucje.
Vlada FBIH je predlozila ove zakone kako bi poboljsala poslovno okruzenje i privukla investitore ali ocito su neki protiv toga pa ne zele da ih podrze. Nekima u Parlamentu FBIH nije stalo do ove drzave.