Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Palestina, zidov Zelenski, babuka Alija i niko vise.
Svako moralan i normalan, a sa atomom savjesti je danas uz Palestince.
Ovo je kao da netko ima npr privatnu krojačku radnju sa 3 zaposlena ,koja ima loše instalacije tako da svake sekunde moze izbiti pozar, radnicima ne uplacuje staz, plata radnicima je 500 km, i onda on izadje i protestuje i šalje pismo svjetskim moćnicima što Zara npr iskorištava radnike u Bangladašu. Idi bolan rješavaj svoje probleme kojih je preko glave ko te Ogreševiću pita za bilo šta.
Čuj on poziva nekog kao da zivimo u savršenoj državi bez ijednog jedinog problema pa on poziva za nekog drugog. Idi bolje ti je pozivaj da nam Fadil ide u zatvor na odsluženje kazne pa da se makar u jednom segmentu vidi da ova naša jadna bijedna država postoji i funkcioniše.
Rusi u UN su napravili rezoluiciju o prekidu vatre na sto su Ameri ulozili veto, da bi na kraj Ameri ulozili svoj veto gdje nema prekida vatre,
Ameri ulozili svoj veto na Rusku rezoluciju gdje ima prekida vatre sam htjeo reci.