Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovi obrazi, jel to sve od \"prsuta\" ???
klasican primjer nadmenog, prepotentnog, korumpiranog doktora.
Bosna izgleda nema dovoljno svojih lopova pa sada uvozi i \"tuđe\"...
Ma mene iskreno briga i za tog lika i za to sta je uradio. Drago mi je da je Hrvatskoj ova politika dvostrukih dokumenata konacno prisjela. Dosta su nasli lopovi bjezali kod njih a oni nisu nista poduzimali. Radi toga upravo treba covjeku dat da radi kod nas, on je mala maca prema ovim nasim lopinama a strucnjak je. Tako da spojis korisno sa korisnim i eto... Uostalom to da u bosni bar 300 000 ljudi ima hrvatski pasos je presmjesno, pa 300 000 glasaca moze da kroji sudbinu Hrvatske i da ih preglasava, bira im predsjednika itd. Meni je to sve glupost, ja bi svima oduzeo pravo glasa koji nemaju mjesto boravka u nekoj drzavi (tako i nasoj dijaspori, mada ti ljenjivci (kad je u pitanju glasanje) srecom se i ne bave glasanjem previse, nit ih to sve zanima a da ih zanima oni bi nam sve odlucilvali) Ova prica kako bi on sluzio kaznu a nije kriv je najveca glupost koju sam cuo. Nikad i niko nevin ne bi reko, \"da sam mladji sluzio bi kaznu od 9 godina\", tako da o njegovoj krivici nema se sta ni raspravljat..
I otac mu je uzimao mito na sve strane. A o njegovoj drskosti i aroganciji bi bilo suvisno bilo sta reci. Ponasao se kao da mu je uzasno mrsko sto je uopce tu, pa onda i sto mora slusati tudje probleme. Zato ne cudi sto je i sin isti. Nazalost, pruzili smo utociste bjeguncu, lopovu kakvih imamo na stotine i na nasim klinikama. Umjesto da se hvatamo u kostac s njima, pruzamo utociste dosljacima.... FUJ
jel neko slucajno ocekivao da ce reci: \"da uzimao sam mito! Kriv sam, al ne zelim da sluzim kaznu jer nisam budala kad mogu pobjeci u BiH\" ?
Još mi te dođe i žao... Blago sirotinji...
aj ne seri majketi... sve zive novine i televizije su se borile za njega, trcale za njim, opkolile mu stan, a jedino je FTV uspio dobiti intervju. to vise govori o kvaliteti ftva i bakira, a ne suprotno.
umri stoko korumpirana
ako gdje ima koji lopov nasi ce ga tzv \"novinari\" odmah na TV da ga narod vidi... Ovo smece treba u zatvor. Zbog ovoga treba prestati gledati FTV....
kace kod nas poceti kaznjavati ? problem jedini sto bi pola bolnice zatvorili !
haj ne rise gorane.... isti si ko i babo !!! jesi li i ti bacao po hodniku nalaze pacijenta koji su te molili za pomoc?