Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doći će i na vas red dragi moji Odžačani, tek smo evo saznali za vaše muke.
Danas smo bili u ovom centru i ostavili 2 kombija hrane, prestrasne scene su iz ovog sabirnog centra ali Odzak je odbranjen zahvaljujucihrabrim ljudima i kompanijama EuroAsvalt i Strabag koje su ustupile svu svoju masineriju ( grade autoput u blizini) i zaustavile puno veci prodor vode, radilo je ukupno 10 bagera na tome..Svaka cast ljudima i firmama koje FTV svakodnevno pljuje u svojim emisijama, posebno domacoj firmi EuroAsvalt
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10375995_721291784583026_1098340360891863132_n.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HDZ I HDZ90 SU OPET IZDALI POSAVINU ZIVJELI!
...jbg, tamo nisu "pravi" hrvati...
commie, hoćeš reći 'legitimni hrvati'?
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Direktorica Ivanka Pudic je mohuna likava, nije htjela poslat pomoc ljudima u Jezero jer su "Srbi" dok joj se nije zeprijetilo da ce to doc do medija.. inace svaka cast gradjanima Odzaka i Gorskoj sluzbi koji su svojim djelovanjem spasili ovaj grad, njegove stanovnike i sela
Bosna pod vodom a na TV1 ide "Prvi Glas Sevdaha" ! Koja nebuloza.
Hajmo ljudi jedan veliki like za ove momke https://www.facebook.com/thw.de?fref=photo
valjda ce bakir odvojiti od usta i pustiti da do naroda dodje ono sto mu narod salje...
Gdje su vijesti tipa: "Vlada Federacije uplatila toliko i toliko novca toj i toj firmi za nabavku hrane, odjeće, lijekova i higijenskog pribora?" ili "Taj i taj predstavnik iz Vlade obišao nastradale?" ili "Vlada Federacije zamrznula cijene osnovnih živnotnih namirnica." ili "Pojačan rad inspektora na kontroli nelegalnog povećanja cijena." i slično. Izbori su blizu. Nema više šupljiranja "Mi ćemo..." Hajde sad odmah uradite!!!
Na Balkanu ne pomazu vlade, nego narod sam sebi. I na kraju krajeva: nase vlade nemaju novaca za tako nesto.
te vijesti jos nisu napisane... a po svoj prilici - niti ce... a narod ce opet za iste... tacno smo kao retardirani....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A gdje je sada onaj ped..r Anto Kovačević ? vjerojatno priprema apartmane ( 12 kom) u Puli za sezonu. Konj !
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10402830_576726205759305_3352921789708825402_n.jpg
Zna li ko hoce li sutra u Sarajevu biti prevoza za dobrovoljce koji hoce da pomognu svom narodu ?
Centrotrans prevozi!!! Nazovi kod njih! Dolaze kod nas sutra u Centar prvo po namjernice, pa onda voze za Maglaj i Doboj jug.
jadann narod nedo bog nikome :(
Broje se nazalost mrtvi :( a mi imamo dernek na BIH kanalima. TUZNO!!! https://www.youtube.com/watch?v=rCK4SpKayJk SALJI DALJE!!!
Kako je samo ova nasa Bosna baksuzna, Teske smo mi srece :(
ima neko kontakt telefon, nmg naci na stranici?
Svi oni koji žele uputiti humanitarnu pomoć, dodatne informacije mogu dobiti od Vjekoslava Vilića na broj telefona 063 446 466.
Danas smo bili u ovom centru i ostavili 2 kombija hrane, prestrasne scene su iz ovog sabirnog centra ali Odzak je odbranjen zahvaljujucihrabrim ljudima i kompanijama EuroAsvalt i Strabag koje su ustupile svu svoju masineriju ( grade autoput u blizini) i zaustavile puno veci prodor vode, radilo je ukupno 10 bagera na tome..Svaka cast ljudima i firmama koje FTV svakodnevno pljuje u svojim emisijama, posebno domacoj firmi EuroAsvalt
Kada im se kaže: “Ne remetite red na Zemlji!” – odgovaraju: “Mi samo red uspostavljamo!” 12. Zar?! A, uistinu, oni nered siju, ali ne opažaju. 13 A kad ih snađe neka nesreća Onda govore Bože spasi nas, a dok im je sve potaman remete red i mir na zemlji.
Katastrofa...i usudio bih se reći-samo početak katastrofe
Ti došo'? Kakvi su dojmovi?
arci, kao što vidiš na ovim slikama vodu preko krovova tako su mene nekakve emocije potopile...užas... pisao sam Klixu ako hoće da im uradim jedan članak i nekoliko fotki...ako pristanu vidjet ćeš...za plakati
PRIKAŽI ODGOVORE (15)