Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka je nasem alji rahmet dusa ,damu allah podari ljepi dzent mada je imao gresaka,bijo je obuzet lopovima,koji suga koristili kao za ubistvo,musana topolovica,cace,juke prazine, mnogo znamo dasu ta dva covjeka mnogo dobrinjela za odbranu sarajeva kao i mnogo mnogi drugi,,srebrenica,i stavljanje rasima delica za k,vojske toliko sellam za sve bosance
Da Allah dz.s. naseg ALIJU UVEDE U DZENNET I DZENNETSKE BASCE
komentar
komentar
hvala dragom ALLAHU dz.s.sto je Bosna bar taj dan bila jedno.i hvala ti ALIJA,neka ti je laka crna zemlja
komentar
Idite svi u pičku materinu ko god piše nešto loše o prvom predsjedniku BiH
Neka mu je rahmet na duši
Hey Chetnick ti si najmanje chetnick, mozda ustasa a najprije domaci murted (odpadnik)....Kao sto bi se moglo reci za sve ove sto pisu negativne stvari o prvom Predsjedniku BiH drzave....toliko od mene Dr. Alija, Sejh Alija Neka ti je vjecni Allahov Rahmet !
Pomaže bog, Ma vi ste glupi toliko da se ne može opisati aljo je zasluzio da crkne jer je on najvise kriv za rat na prostorima bivse BH. Zatvorenik trebali su ga onda osuditi na dozivotnu robiju tako nebi bilo onog sto se desilo. Gdje su mnogi neduzni ljudi izgubili zivote na obadvije strane. Ali ima boga ima da gori u paklu. Neka bude sramota one sto ga podrzavaju i sto su ga podrzavali. Za sve je on kriv mislio je da ce stvoritu jedinstvenu muslimansku bosnu ali to nije mogao i nikad niko nece moci uciniti. Toliko od chetnika, zbogom.
OBRACAM SE OVIMA STO SE OBRACAJU "PAPCIMA". PAPCI JEDNI VI USTVARI I NEZNATE STA ZNACI NI TEKBIR, NITI ALAHU EKBER. A KAD NESTO NEZNATE NEMOJTE NI KOMANTARISATI I PROVALJIVATI SE. STA FALI COVJEKU KOJI JE SELJAK. NIJE TAKAV COVJEK SELJAK, NEGO STE VI GLUPANI STO IH NAZIVATE TAKO. ADNAN
Citajusi sve vase komentare, potvrdjeno je ono sto se godinama zna. Mi Muslimani smo Merhametli ljudi, i za svakog imamo razumijevanja , za svakoga nadjemo opravdanje. Tolerantni i uvijek spremni da pomognemo. Na zalost, to se ne moze reci za vas koji imate probleme sa nasim obicajima i nasim podrijetlom. Ipak, nemojte zaboraviti. Mi smo na svom i MI imamo pravo izbora kako otpratiti naseg Predsjednika. Tekbir Allahu Ekber..
Dzenaza dragog Alije bila je dostojanstvena bas onako kako je i rahmetli Alija zivio i umro. Neka ga dragi Bog nagradi dzenetom a njegove najblize saburom. A kome smetaju tekbiri taj i ne treba da zivi u Bosni. Hvala Sarajevu Bosni i BOsancima koji su ispratili dragog Predsjednika
nadam se da ste citali ili slusali svjedocenje ante markovica u hagu kad je izjavio da su mu slobo i njofra izjavili da su bih podijelili i da ce njega da smijene a da je anto kasnije to sve prenjeo aliji.to je bilo 91 a koliko ja znam srbija je uz pomoc domacih izdajnika bih napala 92.pogledajte bilans kolko je bosnjaka pobijeno pa ce vam biti jasno koliko je prvi predsjednik bih imao uspjeha.
komentar