Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijedi svake marke
rodjen sam s ciljen da ovo ucinim ( Boze pomozi )
al kako su vlasti pametne vidile unosan posao i odma najvecu taksu na ovo stavile, ovo je za knjiga historije kakvu autokratiju trpimo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja imam hr (EU) drzavljanstvo I trenutno sam u svici. Sto mi omogucuje bruto zaradu oko 7000CHF. Imam i bosansko samo sto bi s njim sad ganjao neku vizu. Jer su nasi konji na vlasti srozali sve pa tako i pasose
Čuj sad to. Za neke cijena 800 a za neke 200maraka. Zar je to zakonito? Kao kad uđeš u radnju, pa za nekog vekna 1 marka a za nekog 4.
zbog ljudi poput vas nam i propada drzava odgajate djecu da vole tudje a ne svoje seljacine fuj
Ovo je najveci gubitak, gore nego bilo koja statistika… podmladjivanje stanovnistva je problem pa gotivo svugdje u svijetu..Tuga.
vise vrijedi racun iz nekog marketa u inozemstvu nego pasos bih. racun mozes reklamirat, zatrazit neka prava u slucaju falsa. sta mozes sa bh papirom. nista. ni dupe obrisat. domovinu VOLI drzavu POSERI
Da mogu vani živjeti dao bi tri puta više samo da živim normalno i ne gledam ove jadne face.
Ma vrijedno je i 1600 kaem!!! 😎✔️
Žderačete insekte, bube, GMO splačine, biti pelcovani svaka 4 mjeseca dok ne odapnete, djecu ce vam oblikovati transgenderi i pedofili! Upecani ste na račun komfora i materijalizma!!!
Ja bih ga se odrekao al nemam 800KM. Možel ko donirat??
Zar za 800 eura izgubis svoju drzavu I postanes stranac do kraja zivota sa novim drzavljanstvom. Raditi vani to je u redu, al nikad se ne odrici svoje domovine u kojoj su ti rodjeni roditelji. Ovo je prva I istinska domovina nas bosnjaka. Bosna je nasa domovina.
Zao mi je sto je ovako ali mi je jos zalije sto ce oni koji ostaju uskoro ovoliko placati metar drva.
1354 osobe su dobile slobodu bolje rečeno
Logicno. Djeca rodjena tamo, oni se ne osjecaju Bosanci. SHVATITE VIŠE TO !
NickRaider prije 10 minuta ...ne kontaju to glupani,ovdje se radi o BH Hrvatima koji vec imaju 2 drzavljanstva (BH,HR),pa se moraju jednog odreci da bi dobili npr.Njemacko... ODGOVOR A tako...to onda nije dvojno , to je TROJNO!
1354 pametna insana. A ovo ostalo dijaspore je samo skrto, nista drugo, inace bi se i oni odrekli.