Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako hocete da znate kako se vratiti Srbima, evo vam upustvo; 1) Kupanje je zabranjeno, samo jedanput godisnje za bozic, ako ne smrdis, nisi srbin 2) Poslje male i velike nuzde, obavezno ne oprati ruke 3) Obavezno ratuj protiv zena, staraca i djece, kad vidis neprijateljskog vojnika kreni u `bezanje` 4 ) Genocid = Srpski ponos Poraz na Kosovu = pobeda na Kosovu 5 ) Mrzi turke, a slusaj njihovu muziku, gledaj njihove sapunice, jedi njihovu hranu i govori njihove rijeci, obavezno jedanput godisnje odmor provedi u mrsku nam Tursku 6 ) Kad ides u dijelove velike nam Srbije, primjer Kosovska Mitrovica, Knin, Banja Luka, Herceg Novi, obavezno ponesi pasos da predjes granicu 7 ) Govori; Kosovo je Srbija, iako je vishe Srba bilo na Merlinovom koncertu nego sto zivi na sjevernom Kosovu 8 ) Idi na hodocasce u Hag velikim srpskim herojima, ponesi pelene, gandzu i ostale darove 9 ) I na kraju, popni se na drvo i skaci sa grane na granu, sa ostalim majmunima
Priznajem da su srbi najveci teroristi i ubi*ce u Evropi. Zauvijek.
Ortodoksni srpski TERORISTI dascu ko zle kuje Duduku za vratom samo sto ga nisu skalpirali, duduk je se tako silno u.s.r.o da bjezi u Izrael od c.e.t.n.i.c.k.i.h TERORISTA. Manji entitet je posto GENOCIDNO LEGLO KRSCANSKOG TERORIZMA. Hitno ukinuti teroristicko-genocidne tvorevine Al Kaidu, Talibane i tzv RS.
Taliban iz sumske !!!! SIKTER
SERBI SU NAJVECI I NAJOPASNIJI TERORISTI I BARBARI...!!! TO SU DOKAZALI OD KAD POSTOJI TA IZMISLJENA NACIJA SERBSKIH MONSTRUMA-KRVOLOKA-VAMPIRA...!!! KOLIKO ORUZJA IMA PO GENOCIDNOJ TVOREVINI-CETTNITETUGENOCITETU...?!!! STA RADI SIPA, OSA I MINISTARSTVO SIGURNOSTI BIH-e ZNAJUCI REZERVE I POTENCIJALE SERBSKIH BARBARA I AGRESORA...!!! NAPOMENUTI DA HILJADE I HILJADE SERBSKIH RATTNIH ZLOCINACA- MONSTRUMA POSJEDUJE ORUZJE I UPISANI SU U LOVACKE KLUBOVE STO IM PLANSKI I HINJSKI DOZVOLJAVA DRZATI VELIKI ARSENAL ORUZJA PO SVOJIM KUCAMA, STANOVIMA , ZAKOPANIH PO NJIVAMA, SJETITE SE SAMO ARSENALA KOJI JE BIO PRONADJEN U LAKTASIMA I IZ POUZDANIH IZVORA SE ZNA DA JE VLASNIK TOG KOLOSALNOG ARSENALA MILORAD DODIK...!!! DOKLE VISE SUTNJE O TOME, O SERBSKOM ARSENALU ORUZJA ZA PRIPREMU SECESIJE GENOCIDNE TVOREVINE, KO STO I BEOGRAD I BANJA LUKA-MILORAD DODIK I BORIS TADIC FINANSIRAJU, ORUZAVAJU I IMPLEMENTIRAJU VEHABIJSKE POKRETE U BIH-i...!!! SERBI===KILLER...!!!
Zar i srbi imaju vaehabije?
rajka vasica Govorila ja cojku u mene,da pripazi na ovog muadzedina,jer sam nesto nacula kod frizera,a prije pravoslavne prosle nove.Ne brigajte,prvo ce ga ispitat moj Rajko i Mile,pa ce se vidjet da je bio uspavani placenik te\'erana, pa prespavo vreme za upalit fitilj!
moguce srbi su miroljubiv narod, gdje bi to oni oni su goloruki srpski narod koji je u svojoj povijesti pobio sve svoje najbolje ljude kao ove navedene: ko je ubio navedene licnosti: vozda karadjordja petrovica kneza mihajla obrenovica kralja alexandra obrenovica kraljicu dragu obrenovic generala dimitriju cicncar markovica generala milana pavlovica generala lazara petrovica (lepi laza) predsjednika ivana stambolica premijera zorana djindjica odgovor : srbi Naime pogledajte nanetu majski prevrat, tog 29 maja su srbi ubili vlastitog kralja alexandra obrenovica i kraljicu dragu obrenovic njihova tijela izmasakrirali, na sto je engleska izjavila \"DA SU SRBI NAVEDENIM UBOSTVOM KRALJEVSKOG PARA I MASAKROM NJIHOVIH LESEVA POKAZALI DA SU GORI OD ARNAUTA (ALBANACA) da imam deset zivota nikada ne bih bio srbin ko je lud da pripada narodu koji je sve svoje najbolej ljude pobio kao gore naveden opisane