Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja cu se zaduzivati dok mi entitet ne propadne.. Ja sam kralj, sitna buranija su robovi.. Zivjela rs..do pro.pasti..
Sta lupas kakav serijat!?!,to niko nije spomenuo,ja kao musliman ne zahtjevam serijat u ovoj multinacionalnoj drzavi,Bosnjaci ne traue serijat,to su netacne informacije!!!
Za unitariste i ljude koji sanjaju o jedinstvenoj Bosni ovi bosnjaci su dosta ostri na jeziku. Ne shvataju izgleda da su oni ti, koji treba da zadrze hrvate i srbe u u ovoj podeljenoj zemlji. Nadaju se da ce neka sila da resi stvari za njih posto su tolko jadni i izmuceni. Svest im je na niskom nivou jer \"THAT AIN\'T GONNA HAPPEN\" ali svest je uvek bio nizak na balkanu.
SRBI ++++++++++++++++ GENOCIDASi, SILEDZIJE U U.BICE ZA SVA VREMENA !!!!! SRBI SU SMRT , TERORA, VAMPIRIZAM I PRIMITIZAM !!!!! TREBA tuziti danju nocu genocidase SVRBE za sve STO SU POCINLI ZA 4 GODINE U BIH-i, I TRAZITI ODSTETU !!!!!!
Najveći problem BiH je što skoro svi vjeruju u nemoguće. Jedni da će se odvojiti, drugi isto da će se odvojiti, treći da će šerijat zavladati, četvrti da će se vjernici vratiti u bogomolje. Rješenje naravno postoji ali trebamo jedni drugima izaći u susret a ne čekati da ostali nađu pravi put.
Svima nama u državi BiH bi bilo bolje da se vlast manjeg bh entiteta prestane ponašati po instrukcijama genocidaša Dobrice Ćosića i njegovih pajdaše iz Beograda i da se okrenu izgradnji prosparitetne države BiH. Ovako sve dok oni svojim ponašanjem blokiraju državu BiH u procesu euroatlanskih integracija i dok na sve načine nastoje napakostiti državi BiH svi skupa ćemo tonuti u sve veće i veće ekonomske dugove i zaduživanja. Ali šta ćeš? Neće ljudi na pravi put pa jel* ti đaba.