Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trci Rajko u Rusiju trazi pomoc za srbiju hocel ti je rus sad dati il ce pocet da te mlati dosta si zla Bosni dao tvoja smrt ce biti malo oprati te od sveg greha ubicama sto ti preda normalne duse jadne pravde suda jesu gladne siris svoju guzu Bosnom i sa svojom dusom posnom mislis doci njoj sad kraja neces neces a ni maja kojoj si ti misli dao da bi Bosnom ti harao pljackao si kolk\'si htio al nisi je uzet smio ima Bosna svoga zmaja to je njena cista raja! Bosna i Hercegovina jedna i jedina! BOSNA4EVER!
vidim stoko da zivis ko \"bubreg u loju\" pa svake subote kupujes u Vrapcicima.
ı sve to samo radi tako olakog zavrseta.. nek sı nam otvorio vrata da znamo da s neposoban.. mogu ti dragi incko garantovat da ti vise nikad neces dici ruku na RS .. jer nemas vise te snage a i nemas kredibilitet .. zalosno
Evo sad kad je rs pred ukidanjem zelio bih reci istinu. Ja sam planski dozvolio rs i nisam oponirao maloumnom crnogorcu KARAdjicu. Tom prdMaunom od enTITeta branino sam interese islaMskog svijeta tj. preko srPskih ledja a da moji Bosnjaci uzivaju i ne gube vrijeme zbog toga. Hebga izvinite braco komsije ali bili ste ovih 15 godina od velike koristi. Da vas Allah nagradi dzehenemom..:) Amin!
Valentine Esdaune!!!
Ova PICA je bas interesantna..Ma i mene ova PICA neprestano zanima od moje cetrnesaeste godine kada me prvi put zasvrbilo...
Posto ste vi novi u ovoj drzavi, dopustite da vam pomognemo kako od nenormalne napraviti normalnu: Pet regija: Hercegovina, Krajina, Podrinje, Posavina, Semberija daju novu zajednicku Bosnu.
REPUBLIKA SRPSKA mora i treba insistirati obavezno na tome ; kao 1.da joj se vrate sve nadleznosti koje su joj nasilno oduzete,ne zadirati mnogo na Inzikovu odluku,jer neradi to on sam-nego mnogi drug, tako sto Vlada RS-a sigurno zna i svjesna je toga da ;on; mora sta bilo da uradi, a i vlada mora nastaviti svoj rad u punom kapacitetu na ocuvanju sebe i REPUBLIKE SRPSKE. Nadam se da ce blagovremeno upotrebiti ;sledeci potez iz tacke;B; Inzko je samo otvorio nove mogucnosti,o daljim razgovorima i dogovorima,a glavni mu je bio cilj da se vlasti RS-a obrate sudu bih kojeg one nisu priznale i dale svoju saglasnost i toga se i ;dalje trebaju pridrzavati te gledati samo svoj cilj i interes svoga naroda u REPUBLICI SRPSKOJ !!!!!!
@ Tvrtko 20.06.2009. u 21:20 Jest, kao sto su prodali Abhaziju i Osetiju. SAD prodaju svoje saveznike: Sadam Husein, Osama Bin-Laden, Sakasvili... Sve su ih prodali. Sjeti se samo kako su pred kraj Jugoslavije, negdje godinu dana prije, SAD govorile kako nikada nece priznati ili dozvoliti raspad SFRJ. Kao SFRJ je ipak vazan partner itd. Tako ce oni i sa BiH. Niko se od nas nece pitat hoce li biti ove drzave ili nece. Dogovorice se Vasington i Moskva, a sve ostalo, pa i sama BiH ce biti samo dio historije.
Kome lazes Incko, ubico Bosne i Hercegovine? Kome lazes? Sam si donio odluku, bez PIC-a. Al dobro glumite... kao fol za BiH, a radite protiv BiH i radite na podjeli. Ali mozes glupom narodu pricati sta hoces. Evo ovdje ima puno onih koji vjeruju da ces nekoga hapsiti, a ne vide da je ovom odlukom kriza samo produbljena, a zemlja dovedena pred raspad. 20.6.2009 - dan kada je Valentin Incko ubio BiH!
Ovo pišem da odgovorim Tvrtu (lažnom) koji se, BRE, pita ko smo to mi Bošnjaci. Prvo, pravi Tvrtko je bio kralj Bosne i čuvao je Bosnu kao zjenicu oka, a drugo, lažni Tvrtko, \"srpski\", treba da se raspita po svijetu ko smo mi, a ko su Srbi. Zašto svi mrze Srbe, jer znaju da su lažovi, prevaranti, jebivjetri itd. Dakle, mi smo HADŽIJE, dragoviću moj, u svim zemljama gdje nas ima, a ima nas, mašallah vani dosta. Priupitaj Biljanu Šlavšić što je neće prije vremena pustiti. Neže, jer ne daju Bošnjaci koji žive u Švedskoj. Pitaj one u Sent Luisu ko su Bošnjaci? Onda se javi - Lazare, a ne Tvrtko.
SMrdi vazda na kraju pobjednici i nikada da dodu pameti.
@odin a sto li je nato odlucio bombe bacat na fasisticku i genocidnu bandu ubica? zato sto je ta srbija fasisticka 4 godine ubila vise stotina hiljada civila,drzala koncentracionalne logore,silovala,pljackala,unistavala Bosnu i Hercegovinu,istjerala milion njenih gradjana. Pa je to isto nastavila radit po Kosovu,remember no? BOSNA4EVER!
NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE I BOSANSKIH SRBA KAO I MEDJUNARODNO PRIZNANJE JE JASNO POKAZALO KAKVU MEDJUNARODNU PODRSKU SRBIJA MOZE OCEKIVATI .
RASPAD OVE TVOREVINE KOJA SEBE NAZIVA \"DRZAVOM\". FUJ GAMADI NERADNIČKA , SAMO ZNATE PROSITI, GDJE SU VAM ZLATNE KASIKE????