Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Irena Hadziabdic je u cik-u od postanka svijeta,pa dokle vise,vakat je to nogirat u skokovima.
Irena se ne sekira,nju je Dodik davno kupio,” iz čarapa” sto se kaze.
Pravo i pravda su nepoznat pojam za bilo koji sud ili komisiju u BiH. Kakvi su to sudovi i komisije, koji presuđuju na osnovu toga da li je neko "naš" ili "njihov", valjda je pravda univerzalna. Ovi naši "sudovi" i komisije će, bez trunka savjesti ili oklijevanja, presuditi da je zemlja ravna ploča, da je mlijeko crno, da je majka 9 Jugovića nevina, samo ako to traže "njihovi", ili u slučaju ustavnog suda, visoki pretstavnik.
Najbolje je izbore održati na principu Eci peci pec..........., A ne ovako Žrijeb i ko je kakve gluposti. Čuj Žrijeb odlučuje ko će vladati? Nakon toliko muke ubjeđuvanja, prevara, silnog novca koje ste potrošili u kampanjama......
Jedini ko ce Bevandu zajebati u uhljebarstvu je pohrvatica Irena Hadziabdic. Zena je u CIK jos od vremena Kulina bana.
Novi dokazuju da su kao i stari, CIK dokazuje da je korumpiran, svi dokazuju da je BiH pacijent sa metastazama na metastazu. Kad neko pocini politicki, pravni i na kraju krajeva vjerski harakiri, e tad se moze nesto dobro ocekivati. Znaci NIKAD!
ova Irena je zlo za drzavu,
I treba se obracunati. I kako sa clanovima, tako i sa mafijom unutar koja radi po nalozima i za pare.
Nisam ćutuk ali ja ovo ništa ne kontam. Ko je protiv koga, ko ga kome zabija? Molim da mi neko pojasni!
Valjda postoje instrukcije kako ispuniti listić. Ako osoba ne može da sljedi instrukcije jer nema mentalni kapacitet da ih sljedi ta ista osoba se mora smjeniti i Nakon smjene ponoviti glasanje. 🤣 Treba otežati korupciju.
Izbori, zrijebovi, drama ovdje kod nas, ma kakvo svjetsko prvenstvo, big broderi itd.... ovo je najbolji rialiti lol.
ko su članovi koji su kupljeni narodski rečeno papci vidi se po glasanju
Dozivotni mandat cikovcima....unikatni su i neponovljivi.
CIK je u sluzbi mafijA od 1998 godine ! Suada na biroV👍👍
Napises top komentar oko negiranja genocida, poricanja drzave i klix ga izbrise. Ni jednom recenicom nikoga uvrijedio nisam bio. I onda pricaju o slobodi govora i kukaju ambasadama kako ne mogu slobodno izvjestavati i pod pritiskom su. Sreca imam schreenshotove svega.
...šta znaju; debil do debila . . . ovi ne glasaju da imaju iskustvo za njih se glasa ;)