Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno više nema smisla da ostavljate ovakve komentare koji šire vjersku,rasnu i nacionalnu mržnju. Dali ste se vi svrstali za ovu političku opciju??? Sramotno.
Sarajlije su bile u pritvoru 1365 dana ni krivi ni dužni. Ratni zločinac u pritvoru 1500 dana. Imali tu pravde???
@akademik i sta sad odgovori bosancerosu kretenu.....
@AKADEMIK U SJEVERNOJ AMERICI POSTOJI KONGRES BOŠNJAKA KOJI BROJI 350.000 ČLANOVA.NEKI SU VEOMA BOGATI I NEĆE ŽALITI DOLARA DA TI NAPRAVE KOLUMBIJSKU KRAVATU...(ZAKOLJEŠ SOTONINOG SINA I PROVUČEŠ MU JEZIK KROZ VRAT)....EKIPA TE VREBA,TAMO U KANADI...NEĆEŠ JOŠ DUGO PUZATI PO OVOM FORUMU MALI srpski KOMPLEKSAŠIĆU. P.S.MRZITI ČETNIKE-NEPROCJENLJIVO:)
I cuj de-bila ograda......de bo-lam krkane idi malo do psihijatra da te pregleda......mamu ti i sestru ogradimo !!!!!!! Ogradili ste vi sebe sa nama i zato vam nikad nece biti lahko !!!!!!!!
@gogi.....tjesi se ti seljacicu......za nas je to sve Bosna i mi se tu dobro osjecamo.....a to kako ti i slicni iskompleksirani seljoberi gleda na nas zaboli nas ona stvar !!!!!! Uostalom svi gradovi su na nasih 23% kako to vi cobani volite reci a ti kao sto sam vec napisao uzivaj u tih svojih genocidnih kr-vlju komsija i plja-ckom otetih49 %i nemoj se vise nikad krkane mijesati sa nama seljoberu kr-meci ......oteto prokleto genocidas bu-dala se hvali onim cega se pametan stidi......ali to je visa matematika seljo za tebe !!!!!! RS=GENOCID
dajte nalog SIPI ili Osi nek pokrenu nešto u vezi ovog AKAdemika. Ovo stvarno prelazi sve granice lijepog ukusa. Ako ovo nije širenje mržnje i netrpeljivosti ja ne znam šta je. I tako prema svakom ko se tako izražava i ima te stavove.
KO O CEMU, BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI O IZMISLJENOM genocidu! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
@patriota iz daljine Sentitetom ili bez njega vama mujicama je kod nas ko u stranoj zemlji. niste dobrodosli samo da znate. a sami ste krivi zbog toga. kako posijes tako ces i poznjet. ne mozes bljuvati mrznju na sve strane a ocekivati dobrodoslicu. neka vas u vasih 23% na potezu kandahar - kabul (sarajevo zenica) i u tuzli. uskoro dolazi i visoka ograda oko vas. tebi ne gine cir na zelucu zbog tvog razmisljanja i ocigledne mrznje prema nemuslimanima
Ljudi mustuluk.......Spanija nam salje Batka !!!!!!
@samozatebeseljacino........to nije sramota za nas nego za tebe i sl tebi seljacino samo si ti gl-up inbe-cilu da bi to shvatio !!!!! cuj vi nekom nesto ne date......saka jada......jos malo pa nestalo.............ps i zbog takvih separatistickih provokacija nikad de-bilu necete dobiti taj svoj sanjani entitet !!!!!!
Boze sacuvaj sta radi ovaj ugrozeni narod u BiH.Stvarno se trpiti vise nemogu .Saka jada ,nema ih ni 8% u BiH a kao da ih je 80%. Sutra ce traziti da postave bistu Anti Pavelicu. Pod hitno na trgu pred katedralom postaviti bistu ,zasluznom covjeku za odbranu BiH i Sarajeva allahr.Aliji Izetbegovicu ili bivsem komandantu armije BiH generalu R.Delicu..
e zaza a tek bruke za njiha kad jih pre neki dan hrvati postrojili na hrvatsku himnu a danas jim jos nedaju đamije u livnu. Oružane snage BiH u Stocu postrojene uz himnu Republike Hrvatske pise kod konkurencije.
Zna Sa-x za džamiju u Sturbi, ali ne zna za Papin kip u Sarajevu, pred nosom im. Jadno prikrivanje činjenica koje ruše (davno srušenu) priču o multikulti Sarajevu koje je odavno postalo Teheran...
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.