Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kokezu znam lično i tvrdim da je čovjek 100 posto ispravan. Treba mu pomoći da se odbrani od ovih primitivnih nazovi političara.
Ova bolescura iz RS-a nek se lijeci pod hitno. Neka Srba na Klixu, to je i njihov, bosansko-hercegovacki portal, al ovakve maloumnosti stvarno treba sankcionisati!
Govedo
Sa istim i sličnim zahtjevim Marinko Seulic Kokeza , za „naručeno novinarsko pisanje uz materijalnu nadoknadu“ se obraćao i meni lično i drugim javnim ličnostima u Srebrenici, tako da iznošenje ovakvih zlonamjernih tekstova mogu razumjeti kao osvetu za neuspjelo „novinarsko ucjenjivanje i rekretiranje zarad pisanje neistine“. Nerijetko se ovaj novinar žali na slab materijali status, ali da na ovakav način obezbeđuje materijalu korist stvarno je jadno i bijedno za novinarsvo u 21 vijeku.
Marinko Sekulić - Kokeza, novinar iz Srebrenice, nastavlja sa iznošenjem neistina i lažnih optužbi na račun odbornika SNSD Srebrenica. Notorna laž je da mu je iko pretio sem tužbom za nanijetu štetu iznijete u javnom demantu koji su prenijeli i javni portali. Ali ovaj mali novinar „od 50 maraka“ kako ga u Srebrenici mi poznajemo ne prestaje sa iznošenje i prenošenjem lažnih iskontruisanih događaja kako bi opravdao svoje naručeno pisanije. Posle iznesenih i lažnih komentara koje ni sa čim nisu potkrepljeni on nastavlja pisanje i prenošenje laži koje su demantovane, po privatnim faceboook profilima, te kreiranja novih lažnih profila radi prenošenja iste sadržane a sve u cilju nanošenje štete iz čiste zlobe ili materijalne koristi.
E ovaj gliša baš voli da se igra sa svojom budućnosti, KRMAK dobar za KRMOKOLJ.
Možda da se novinarske asocijacije angažiraju malo više i da umjesto izdavanja pukih saopćenja u kojima osuđuju kršenje slobode štampe zapravo iskoriste alate koji su im u rukama pa dignu medijsku hajku, možda bi na taj način izvršili pritisak na vlasti koje trebaju stati ukraj svakom obliku verbalnog, a da ne govorim drugih oblika, nasilja, i to ne samo nad novinarima, već općenito.
@Modesty Nekad sam znao nekog sa bloga sa ovim nick-om...
It wasn't me, puka slučajnost rođena iz ljubavi prema istoimenom stripu ;)
Ja dobornika majko mila kao da je izasao iz kafica ratova zvijezda...
e cetnici nestalo pljacke pa sad malo izmedzu sebe kuhaju kako ce te doci na muslimanski handzar al tad ulazimo u to bez onog naseg bosansko-muslimanskog merhameta
Miloradu srecno pokapanje oca Dimitrija te da sto pre strune zele netjaci Savo i Kostadin s pjesmu "Kud ne ode pre"..
kod nas je ovo normala , ako si "čivija" pljuj , bij , prijeti , vlast je tvoja "lično" ili familijarna.
Bahatost političara se generira u vrhovima stranaka... Sve više tonemo u neku polito-kratiju... zarobljenici smo onih koje smo sami birali... Ne ide to tako, policija i tužilaštvo treba da istraži ovaj slučaj, nemoj posle da bude NISMO ZNALI.....
poubijate se,koga briga!
Glisicu, idi rijesi te vjetrobrane na glavi..
http://ustavsrpske.blogspot.com/
Kako vam je ljudi toliko dosadno u zivotu? Boze sacuvaj...
Hajde državo reaguj, gledaj čovjek javno prijeti, hoće li ga ko sankcionisat ili ce i ovo proc kroz prste. Dali ja kome prijetim na netu ili fb, nebi izišao sa robije za 10 godina, mater vam jebem vise jeste nepravedni. On ima imunitet i ne može mu niko nista, ja nemam 5 maraka i mene mogu svi handrčit, jebem ti državu, ništa od nje neće bit ni za još 20 godina, a svi pričaju o nekoj PRAVNOJ državi.
Eh da i to vidimo..... Al ovaj put nećemo biti korektni i dostojanstveni kao prošli put....