Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Lukač, etnički čistač https://www.youtube.com/watch?v=aEX3UkLqxJA
A sta trebaju, da ne hapse?
Mislim ipak da ce ovo eskalirati i treba se ocekivati jos gori odgovor na hapsenja...
Skretanje paznje sa ekonomske krize u BiH ...I taman kada se problem vehabija u Srpskoj I u Sarajevu riješi, I dok uplašeni narod od terorizma shvati što ga je sada snašlo, novi Zakon o radu će biti uveliko usvojen, a I pare od MMF a će leći na račun federacije BIH. Samo od tih para radnici svih propalih firmi u Federaciji dinara neće vidijeti. Promijeniće se samo statsitika u broju moždanih udara u Srpskoj, sa 50.000 godišnje biće vjerovatno 80.000 do kraja ove godine. A to će svakako biti isto I sa ostalim entitetima u federaciji, da ne bi bilo razlike jer MMF to ne da, samo što sve slučajeve, karcinoma, dijabetesa, srčanog udara više niko neće uspjeti da izbroji. commie znas ti bolje od napisanog :)
O Vladi RS nema se više šta reći. Najviše zveči prazno bure, te tako i oni. Toliko su prazne kase, odnosno toliko je prazno bure RS-a da odzvanja Deklaracijom, pompeznom borbom protiv terorizma, sa osvrtom na obdaništa i borbom protiv vještica zanemarujući đavole u vlastitim redovima, ističe ekonomska analitičarka Svetlamna Cenić u intervjuu za Vijesti.ba. http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/271140-Ramic-Hapsenja-kratkorocna-predstava-javnost.html Dobro jutro BiH ako ikad??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nasi samo osudjuju,kao sto su i navikli.
Zar ti stvarno vjerujes da su ova hapsenja zbog straha od terorizma? RS ne moze tek tako hapsiti ljude,iskoristavaju Zvornik u potpuno druge ciljeve.
Vjeruj ti i dalje onda,nikada nece biti mira ovdje. Pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ipak sam ubjeđen da je ovo Međed organizovo zato što ga Turci onda nisu prepoznali kad je htjeo da preleti preko Turske sa svojim letećim 'Yugom'.
Smirite loptu ljudi, valja nam sutra zajedno hljeba jesti, ustati ispod istog neba i učiti djecu pravim vrijednostima a ne trovati ih nacionalizmom. PEACEEEE!
cetnici opet terorisu nevine Bosnjake
Ovaj put se moram slozit s Franzom.
Kud mene ne uhapsise cetnici Vidjeli bi kako se christiania pretvara u teroristu :) Sutio "92 da ovo trpim da mi se desi cetnik da me hapsi 2015 ponovo i torturise. Neces srbine samo me dirni rokam redom, trpiti te necu. Tako, da se ogradim da nebude da je u ime islama nego u ime slobode. Genocidna tvorevino sto se nazivate pod rs.