Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo - Pariz molimo vas! i ako su u zagrebu super ljubazni prema nama daj te nam neki direktni let! kad nema bih airlines-a neka bar vi pokrenete tu incijativu... @tale licno ni mrtav preko beograda radije cu platiti vise i ici preko zagreba ili nekih njemackih gradova ali njima nikada!
Posleratna situacija bila se okrenula zbog prijasnje navike islo se preko Beograda,ali posle par hapsenja putnika od strane Srbijanske policije ito ne opravdano vise se rietko putuje preko Beograda.Nas narod duzan je zaobici Srbiju gdje se god moze.Put preko Zagreba u svijet,svakako je uz Sarajevo i jedini,osoblje u Zagrebu na Aerodrumu trebalo bi ponekada biti prema BIH gradanima ljubaznije................
Uskoro i do Herceg-Bosne.