Sonja Karadžić-Jovičević
0
"Očekujemo finansijsku pomoć od Vlade RS-a"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludilo , ludiloooooo ! Njima pomoc potrebna ?!?? Pa da sada morate kod Radovana da vam on napuni kasicu prasicu zastekanim parama.Nego gdje ih je polozio da se vrati opljackanima, naravno koji su prezivjeli njegovu klaonicu.
PRASICA!!!!!!!!!!!
Naravno da ce dobiti pomoc uostalom kao i ostali cetnici pa to je njihov cetnitet...svijet ne razumije srbe???Oni se ponose sto su kreteni i bolesnici!!!
velika SRAMOTA , bem ti drzavu
ooooooooojjjj jesu smjesni odavno se nisam ovako finop ono bas postenski nasmijao ojjjjjjjj hahahahahah
jado jadna treba da te je stid sto ti je on otac!!!!!!!!
Ma treba vas pustiti da crknete. Dao Bog da ga nikada ne vidite osim na optuzenickoj klupi u Haagu. Ko ce da vrati nama nase bliznje da ih ponovo vidimo? Ko? Krmaco odvratna!!!
strunuce ti tajo u bajboku ...jel malo krvavih para jebem vam poredak fasisticki!!!
BRAVO LAJČAK, UHVATIO TE SAN KAO SCHWARZ-SCHILLINGA....
I tako ce novac poreznika (bez obrzira na nacionalnost) ici porodici jednog od najvecih ratnih zlocinaca nakon WW2. Super! Dodik & izbori!
jest gadna, fuj, bem li joj babu
umriii stokoooo......