Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ово све је отишло у три ружне пичке материне...... Република Српска и Федерација се такмиче у једном интересантном спорту, ко ће прије и више уништити предузећа.
Александар Вучић је једини политичар у региону који је сазрио и који се бави конкретним мјерама, сви остали се баве бабарогама, вјештицама, балијама, четницима, усташама, Арапима и другим имагинарнима фатаморганама којим замазују гладном народу очи.
Док они узимају милионе, а народ глуп као курац, очигледно од лошег живота и лоше хране мозак му закржљао па гласа за оне који га јебу и који му узимају хљеб (хрв. крух) из уста.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno, bitnije se baviti referendumom o prazniku, dok vamo iza ledja drzavni kapital il se prodaje il propada... glup si narode bosanski, glup ko cuskija...
Eto vam Bake i Fahra... Pa glasajte ovce.. Rusiti bagru sto prije. Sta omladina radi ..na demonstracije..
Koliko je Vas radnika uopste kvalifikovano za obavljanje tog posla koji radite, cega 102 radnika, za koje poslove? Koliko radnika treba za odrzavanje jednog aviona.? Dok Vas je ta ista vlast nakon izbora zaposljavala bila je OK, sad ne valja jer Vas je bilo 40% viska pa propali jer treba platiti 102 plate preko 1000KM, mjesecno za plate 102000+ KM + ostali troskovi odrzavanja aviona i ostalih troskova..
Kako glasate tako vam je Jedino se ridjobradi neprestano bogati i sklanja novac van BH
Svaka državna firma na tržištu propada zbog viška radnika i loše uprave.. Da uđemo u EU, BH elektroprivrede, telekomi nebi mogli opstat dva mjeseca na takvom tržištu.. Uhljebi su sve upropastili..
Kakve su to "niska obala" kompanije? >>Došle su "low coast" kompanije...
Eto bar kombi imate pa se na štrajk ne morate vozit GRAS-om . . .
Sto prije shvatimo da zivimo u surovom kapitalizmu u surovoj kapitalistickoj Evropi i sto prije shvatimo da je drzava uvijek najgori vlasnik i direktor, svima ce nam biti bolje. BiH treba da sacuva samo EP i mozda udio u telekomima, sve ostalo se mora prodati jer sve te firme i nemaju sanse da prezive.
A sta ste vi mislili da vas jedan propepelerac moze sve hraniti.Pa sve airlens kompanije bivsih Yugo zemalja su propale,jedino hrvatska jos slepa svoju,ali i to je vec gotova prica.Srbija je napravila pametan potez i prodala Etihadu svoju kompaniju.SAMO VELIKE ZEMLJE POPUT YUGE MOGU IMATI SVOJE AIRLINES KOMPANIJE KONJINE JEDNE.
Ma nije to tačno! ma bh airlines bio najperspektivnija kompanija daleko, nego Bakir pokrao. Zamalo im Turkish ukrao propelerca, jedva ga sačuvali. (sad bez zezanja, dobar komentar)
Srbija nije prodala arapima kompaniju. Vecinski je vlasnik drzava. Pametno je je sto je Vucic rukovodjenje kopanijom prepustio arapima. Nije ostavio politicarima i rodjackim vezama da unista i ono mmalo sto je ostalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDA im sredila strateškog partnera Turkish, njima se nije svidio, eto sad, nađite sebi sponzore. Kažu hoće Turkish da ih opljačka, pokazalo se šta imaju da opljačkaju.
normalno da ce propasti kada nemaju kvalitetu a cijene astronomske a I Sarajevski aeredrom ce propasti jer su preskupi. low cost firme sve vise I vise preuzimaju trziste. sa low cost companijom letis za za tri do cetiri pura jeftinije.
Pa sve penzioneri glasaju za ovaj SDA niko drugi Dabogda svi pocrkali Omladina želi promjene ali kocite nas i VI i zaostale došlje koje SDA mafija kupi za 30km izgrade im put u selu dodje seljak u sarajevo i glasa za SDA Mrs! Dabogda se čitava zemlja raspala,Balkan općenito Kunem se Kosovo naprednije od Srbije i nas zajedno.
Izgleda vas je Bakir zaj... mislio je on reci da vam zatvara 100.000 radnih mesta.
jer na birou je sreća .. moraćete svi shvatiti da će penzioni sistem kolabirati u narednom periodu i da većina koja sebi nije uštedila ili neće dobivati njemačku penziju neće imati hljeba da jede .. iseljavanje, neradjanje, propadanje kompanija, mislim da sam dao ovoljno smjernica
U Švajcarskoj (tako je poimanje Bošnjaka da je FBiH spram RS-a) stanje uredno. Vidim ima članak i da je grijanje da ne možeš ruke držati na hladijatorima.