Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
allah je najveci, nek crknu dušmani. hvala rasime na svemu. BIH MOJA DOMOVINO. RASIM = HEROJ , ZA VJEKE VJEKOVA.
ALLAHRAHMETELjE!! Sto nenaredi da se im se vrati ISTOM mjerom
Dragi moji bosnjaci, patriote, pripadnici casne Armije BiH, ne mogu da vjerujem da ste jos uvijek toliko naivni pa da iz Haga ocekujete pravdu. Genocidasima se sudi samo zbog toga sto nas nisu potamanili. Pravda, jedina pravedna, je samo bozija, i sviju ce stici. Neka ti je vjecni rahmet dusi, nas Veliki komandante!
Delica treba vratiti u zatvor u Hag da mu se ponovo sudi i za zlocine nad Hrvatima..
vidite li vi domaci kako se to radi u dijaspori ha? pazljivo ucite od dijasporaca, koji vam sreduju pravo da imate hljeba jesti....
Jos jedan dokaz da Hag stalno ide na ruke genocidnim Delicu 3 god koliko je odlezao sto je branio BiH i nista nije mogao vehabijama i isto toliko 3 god genocidasu Gveru zamjenika Mladica kojeg nezele da uhapse. Stvarno su smjesni . Kazu uzeli u obzir zdravlje Gvere a jesuli uzimali zdravlje rah.Delica i zivih i pobijenih zrtava civila .Haski sud je dotakao dno dna. Sram ih bilo ,vrana vrani oci nevadi.
Po Zakonu spojenih sudova je normalno da u komšiluku genocidnog naroda postoje zločinci.
Kako ce sada Bolesnjaci da gledaju na svoga (heroja) kada je crko kao zlocinac sto je i konacno potvrđeno.
Niko i ne pokušava izjednačiti žrtvu i agresora. Borili smo se za demokratsku i sekularnu BiH.
Nemanjića na ceremoniji obilježavanja krsne slave Vojske RS i tog puka OS BiH. Još gore je to što se ni jedna državna institucija nije oglasila u vezi sa tim, posebno ako se zna da ordenom Nemanjića ima i nekoliko osuđenih ratnih zločinaca, a nose ga i Aleksa Buha, Miroslav Vještica, Nenad Veselinović, Prva specijalna brigada IBK, specijalna brigada Panteri, Božidar Vučurović, Jovan Tintor...
CRKO SKOT !
i? sta sad ?
Žalbeno vijeće Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju je donijelo odluku da prvostupanjska presuda, kojom je Rasim Delić osuđen na tri godine zatvora zbog zločina u srednjoj Bosni, bude konačna.