Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma najbolje je da srušište Vidikovac pa ćemo na Brusu piti kafu.
Ovaj objekt se treba sto prije otvoriti. Turisti dodju na vrh trebevica i nemaju gdje otici sjesti. Ova fasada je trebala biti od drveta uradjena.
otvarajte ovo papire ganjajte usput
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Spomenimo i da je Valterportal pisao o bliskosti  Ajdina Brkovića i Irfana Čengića, SDP-ovog načelnika Općine Stari Grad Sarajevo. Izvori ovog medija navode da je Brković Čengića sponzorirao s ozbiljnim novcem, radi se o iznosu  oko 250.000 KM-u. Zauzvrat, navodi Valterportal, Brkoviću je obećana zemlja na Baricama za izgradnju hotelskog kompleksa. Izvor Index.hr Jel' ovo Irfan šteli svom ahbabu ?!
Ovaj medij navodi i kako je Brković vlasnik call centara putem kojih su, tijekom kampanje, upućivani pozivi građanima Starog Grada i pravljene ankete, odnosno putem kojih se lobiralo za Čengića. Kažimo da je Brković na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je u društvu s Čengićem
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/tko-stoji-iza-jedne-od-najvecih-prevara-na-balkanu/2532827.aspx
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaustavljate gradnju a Brzs pun gradnje i fekalije idu u Sarajevo!?
Sada kada je neko ulozio pare stop...Pa sto to niste zaustavili u startu,klosari?!
Cista glupost, objekat je vec napravljen, stavite ga u funkciju, a sud neka radi svoj posao.
Šta su sve radili kriminalci kao Abdulah Skaka, Ibrahim Hadzibajrić itd. Treba sud država svu imovinu da im oduzmu. Kad izađu na slobodu poslije osluživanje zatvorske kazne doživotna zabrana zapošljavanje u svim Kantonalnim i Državnim institucijama. Poslije zatvora na ulici završiš.
Znaci 4 godine pokusavaju nazor od vidikovca napraviti slucaj. Prosla 101 inspekcija, nista nisu nasli sporno. Da mogu ikako sad bi i zicaru zatvorili i rekli nisu kabine isto ko 74, to je kriminal. Bagra jedna, nisu sposobni koncert organizovati, a kamoli nesto napraviti i samo sta rade tuze se po sudovima.
Iako ne podrzavam ni prethodnu opciju, slazem se da objekat ne smije da stoji zatvoren, dok turiati nemaju nikakve sadrzaje na Trebevicu. Svagdje u Dvijetu se mijenjaju i prilagodjavaju projekti ubskladu sa novim uvjetima i potrebama.
Potpisat ćeš ti samo dok skontaš koliko je mito...
Sarajevo je jedno veliko ruglo, bez ikakvog plana razvoja.......
Srušiti sve
Ovi ne znaju nista napraviti osim zakociti sve zivo.Ovaj objekat bi donosio profit i Gradu a i turisticka ponuda bi se popravila
Šteta impresivne arhitekture kad je objekat neregularan. Nagu≈io nas je Skaka dobro. ☹️
Ionako bi kafa bila 7 km a kolac 12 tako da mi ništa ne znači
Ovo sto je Denis Zvizdic bio namijenio objekat sinu i snahi.
"općinske vlasti su izdale dozvole za gradnju. Inspekcija je utvrdila da investitor ima sve dozvole" I sta sad? Dozvola vec postoji. Jedino ako je bilo krivicno djelo taj tu funkciju sto je obavljao nek odgovara. Investitor vec potrosio pare, sve legalno odradio, ko ce to vratiti?
Monetize ADA?
Srusite najbolje sta ce nam objekat pa jel