Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam se onih 'nadahnutih' i 'iskrenih' 'ljudskih', skoro svakodnevnih izjava trojkaša na svim medijima i u svakoj prilici i svakim povodom, a i bez povoda, kako daju podršku Memićima, kako će razmontirati SDA hobotnicu i riješiti sve slučajeve ubistva, privesti krivce Pravdi samo kada se dočepaju vlasti... I eto, vlast su, smontiraše se sa UZP i genocidašima, podržavaocima i rehabilatorima ratnih zločinaca... I ja gorih ne vidjeh od njih...
Ovaj slucaj je posluzio za uspon NiP-a i obaranje SDA. Otac ubijenog je najavljivao da ce se vrh drzave tresti i samo je Konakovic dosao do ministra VP a sestra ubijenog bez pravih zasluga i kompetencija u Skupstinu KS. Zalosno.
SLAB ODZIV NA PARASTOS, ARIJANA JE UHLJEBLJENA NE TREBAJU IM VIŠE PROTESTI