Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati Sandzak BiH gdje i pripAda
prelijepo treba pripojiti ono sto pripada i sto je komunizam i tito ili bolje reci i tadsnjih che tnicki beograd oduzeo od BiH
Sandžak je dio Srbije, a ne BiH.Sandžaklije su srbijanci!!!
Bravo skezio. Sandžaklije su ginule za BIH. A eto kako im se vraća od građana BIH. ČAk i predsjednik BIH priznaje i odaje počast poginulim Sandžaklijama.
vjerujem da su komentari omogucenid a bi se ljudima ovog porijekla moglo lajati :)
Samo dusmanima je jedan sandzak bitniji od manjeg bh entiteta, koji se u Sarajevu haman ignorise kao da nije dio BIH. Zato manji entitet BIH, sandzak srbiji. BIH pocni se brinuti o svom narodu a ne o narodu tudjih drzava!
kako oni mogu biti Bošnjaci a žive u Srbiji? oni su Srbi muslimanske vjere. :D (ovo apropo onog što Bošnjaci govore za BH Srbe i Hrvate)
Samo dusmanima BiH smeta nasa veza sa Sandzakom koji je pripadao Bosni i Hercegovini dok se nije berlinskom deklaracijom 1918 god. pripojio Srbiji.JEDAN NAROD JEDNA KRV SANDZAK JE DIO BOSNE I HERCEGOVINE....
Jasta su branili, branili Sarajevo kako bi se uvalili u njega, ipak je to glavni grad. Sto se tice ostatak drzave, tu je vec drugacija slika.
nek nama bosancima s.rba i ch.etbnka, mi volimo samo one sto nas k.olju, sto nam zene s.iluju, a nismo ludi da volimo one koji nas, cak iako ne vole bar nam zlo ne misle
Svaka čast ljudima iz sandžaka. Uvijek spremni za pomoći i izaći u susret. Toliko od mene.
Vi bosančerosi ste stvarno užasni. Pa fino VAm se kaže ko VAS JE BRANIO: SAD MI KO NEŠTA ŽAO ŠTO SU SANDŽAKLIJE POMAGALE ODBRANU BIH. \"Ko ne vjeruje, nek obiđe mezarja i vidjet će da je svaki drugi ili treći poginuli borac iz Sandžaka\"
braco moja bosanci, oni nas asimiliraju...
Bosna i Hercegovina - Bosancima i Hercegovcima! Sandzaklije imate svoju Srbiju,
Dovoljno o njima govori da im je politički predstavnik MUFTIJA. Sjećam se kad su igrale BiH - Turska, na jednom sandžačkom forumu temu i anketu u smislu \"za koga ćete navijati\". Rezultati su bili u deset deka.
Zao mi Srba poludjece kad ovo vide.
iskenjam im se na glave sandzacke