Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BITKA ZA RANJENIKE JE POSTALA NAJVECA KOMUNISTICKA PROPAGANDA KAO I DRUGE TITOVE BITKE I NJEGOV CUVENI PAS REKS (LUKS) KOJI SKACE I SPASAVA ZIVOT DRUGU TITU.SVE BAJKE. VALJDA SU LJUDI NAUCILI IZ OVOG RATA STA SU USTVARI BITKE I UBIJANJE I DA TU NEMA NEKIH BAJKI I LEGENDI, VEC SPASAVAS SVOJU ZIVU GLAVU OD ONIH KOJI KRENU KLATI I PLJACKATI
ove komunjare opet kaku....
Hoćel doći i oni četnici-partizani? p.s. Ko na ovo ponese Ljiljane zaslužio je da mu Ratko Mladić djecu uspavljuje
Njemci napadaju sa jedne strane a četnici sa drugi - i šta ono vele "antifašisti" hahhahahahahahahaha, pa zar sami vjeruju u te mitomanije?