Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obiljezavaju nesto oni koji su tih godina nosali guzove po europi i prosili od iste!
Titovim stazama revolucije je nista naspram ovih politicikih \"kameleona\". Obilježavanja bitke za odbranu ovoga i onoga?! Samo nek se voza, sjedi i kasnije odmah u restoran. Slijede raznorazna oblijezavanja za odbranu sad ove, sad one opstine?! Sarajevo je gorijelo i prije 2.maja (Hrasnica, Butmir), a o ostatku Bosne da ne govorimo (Ravno, Zvornik, Bijeljina), no izgleda da sve pocinje od ovih novih komesara.
BICE U NEDJELJU 10 MINUTA U CARSIJI I NAPLATITI DNEVNICE KAO DA SU RADILI NERADNIM DANOM. AFERIM
mi znamo svoju istoriju. a najbitnije je da danas znamo ko ste vi i sta su vasi ciljevi. pruzili smo otpor iz skoro bezizlazne situacije i natjerali vas da cekate drugo poluvrijeme (koje ce doci kad tad). zavrsna bitka za bosnu ce tek da se vodi. onda ce mo da vidimo koliko ce ko % da dobije. a dotle prduckajte o referendumu i o odvajanju. o tome prduckate jos od 1992. 18 godina vi se odvajate a nikako da krenete sa odvajanjem. sta li vas u tome sprijecava? pa upravo to sto nasniste slomili 1992 kad je bio odnos snaga 1:10 u vasu korist, kako bi danas kad je odnos snaga 2:1 u nasu korist.
znamo mi da vas 2. maj boli. to je dan kad su vasi velikosrpski ciljevi iz 1992 razbijeni. to je dan kad smo pruzili otpor iz skoro bezizlazne situacije. 1992 ste mogli mirno da se ukopavate po brdima iznad sarajeva a da sarajlije nemocno gledaju. hajd sad pokusaj te da iskopate rov na nekom brdu iznad sarajeva. to bi vam ujedno bio i mezarluk.
od sutra 1-og maja gradjani satore i spavajte danju nocu po ulicama sarajeva! tako se brani svoj grad i cast, obraz i pravda! ne dozvolite da vas pic, sipa, tihic, spiric, mup, c\'etnici, cosic, ubice s kokardom ponovo gaze i daju pravo jucerasnjim ubicama da ponovo prave provokacije i agresiju, incidente koji mogu nanijeti kaastrofu ne samo sarajevu nego i drzavi, kad genocidasi preko mup-a i pic-a insistiraju znaci da se radi o strukturnoj provokaciji i planskoj agresiji nad gradjanima sarajeva! na ulice, danju nocu!
Pa da kada nema istorije onda je valja izmisljati. Na putu od Zenice preko Sarajeva do Tuzle. I nazad.
A kad će ministar i patriota E.Hafizbegović odigrati monodramu kojom je sarajlijama u vrijeme opsade uzimao novac?
Bitka???! ...trebali su pustiti Sutjesku... ... samo u Sarajevu ovo ima... Ajte djeco roštiljajte 1. maj je ... valja se... ...čuj bitka? hahahaaaa!
SULEJMAN TIHIĆ Bivši komunistički tužilac i neuspješni lokalni advokat i prije rata je napadao rahmetli Aliju Izetbegovića i njegove ideje. Nakon 42 dana provedena u srpskom logoru u Sremskoj Mitrovici, na više nego sumnjiv način je razmijenjen za srpske zarobljenike iz Hrvatske. Tokom rata dao je veliki intervju za TV Novi Sad, u kojem je pljuvao po Bošnjacima i Armiji RBiH. Odmah nakon razmjene došao je u Rijeku, u Krizni štab koji je tada vodio Fikret Abdić. Potom je otišao u Njemačku i dao intervju za evropsko izdanje \"Oslobođenja\", u kojem je pokušao ucjenjivati rahmetli Aliju Izetbegovića zbog, navodno, problematične razmjene njegovog rođaka Izeta Izetbegovića. Rat je proveo u Njemačkoj, gdje radio kao matičar i bavio se prodajom nevažećih pasoša. Nakon rata, Tihić je u Haškom tribunalu svjedočio u korist Slobodana Miloševića
A kad će ministar i patriota E.Hafizbegović odigrati monodramu kojom je sarajlijama u vrijeme opsade uzimao novac?
obiljezavanje dana agresije nad bosnom i hercegovinom, predjsednistvom bosne i hercegovine i sarajevom, jer se zna sta se djesavalo !
naslov clanka je nula trebalo je pisat objectivation dana agresije nad bosnom i hercegovinom, predjsednisvom bosne i hercegovine i sarajevom, jer se zna sta se djesavalo !
e, sve mi je dobro, al\' što film \"hanka\"???? zar nije bio neki dokumentarac iz posljednjeg rata, ima ih dovoljno.....
vrijeme je bilo za ovakve manifestacije, sarajevo se uspavalo, tj oni sto htjeli da se uspava....treba dati mjesto istini i memoriji inace se brzo zaboravlja.............. a sta ce bit 3-eg maja u sarajevu, cet.nicke ogije i zastave, tri prsta i gen.ocidni srpski sp.ecijalci koji ce se sepurit gradom tu gdje su isti ti cetiri godine ubi.jali gradjane sarajeva?