Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrad obicni
ma samo idite ljudi dok jos mozete vani, Njemacka samo ceka vrijedne i radisne ljude poput nasih.
Znaci kod nas u BiH ne postoji zakon koji kaze da ne smijes nekome staviti gps bubicu i pratiti mu vozilo bez njegovog znanja i odobrenja? Koji debil jbt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Time sto placamo vise 9 km obicnu naljepnicu koja vrijedi 1 km izvrsili ste pljacku na stetu svih gradjana drzave BIH. Kriminal vrijedan godisnje 8 miliona. Ovo ti nisi mogao sam izvest bez znanja Brankovica.
treba bojkovst zaj zakon gradjanski neposluh niko da ne postavlja taj stiker
Bez obzira na to sta je ustavno ili ne, oni guraju svoje. A mi Bosnjavmci nijemo posmatramo. Jednog dana kada odete da registrujete auto, nemojte da se cudite…
I proći će ovo. Ista stvar je sa onim kofol eko testom na tehnickom pregledu u federaciji gdje nas deru za 40 KM
Ovim.loppvima se mora stati u kraj. Zato se gase male firme jee od ovih bliski partijama ne mpgu opszati.
Ne tisra smradu znas kad bi to meni na auto zalijepio kao da me pratis glupane jedan bolje obidzite markete i.pratite divljanje cijena radite nesto korisno za gradzane
Hapsi
Klempotresu, ako ti je prijava "pausalna", onda su ova tvoja obrazlozenja desetostruko pausalnija, svasta si napricao, ali nista nisi argumentirao. Nijedna zemlja u EU to ne koristi, da nisi mozda vizionar? I totalno je preskocio temu nabavke, sto je najbitnije, oko toga se sve vrti.
Zalijepi si stiker na čelo Mitroviću a neka ti instaliraju i jedan čitač u sh.pak da možeš pratiti ko gdje hoda i jel registrovan ili nije.
Yeblivas stikeri
Zna li iko cemu sluze ove limene ploce sa brojevima koje stavljamo s prednje i zadnje strane auta ??? Pitam za druga.
a kako bi nazvali diskriminaciju eko takse u federaciji na vozilima i skuplji tehnicki
Kad treba stimat nekom posao onda sve ide na najnoviju tehnologiju kao da smo Japan a putevi kao u Zimbabveu.
pa što ih drugi pametniji ne uvedoše kada su tako dobri...
idiot, da valja ovo nebi bili jedini....
Za ministra u odlasku, cisto da se podsjeti na vazece zakone... Citaj pod e)! "(2) Agencija je nadležna za personalizaciju i tehničku obradu sljedećih identifikacionih dokumenata: a) ličnih karata, b) ličnih karata za strance, c) vozačkih dozvola, d) putnih isprava, e) dokumenata za registraciju vozila, f) drugih identifikacionih dokumenata uz saglasnost nadležnih organa i posebnu odluku Vijeća ministara."