Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ovdje ko su predstavnici Opcine Centar, vidim samo ovoga KOS-ovca Ajnadzica. Kako stvari stoje, on ce glat postat nacelnik, isto kao sto ce kod mene u Novom Sarajevu ostat Koldzo, odnosno imace SDA nacelnike u svim opcinama. Zeljko Komsicu hvala tebi sto nam dovede SDA u sve spore Sarajeva, pocecu razmisljaz da si mozda lovu za to uzeo. Nekako si prelako sve dao SDA-u, na tome ti treba cestitati, nikome do sada to nije uspjelo.
Ja sam planirao pokrenuti FB-uk stranicu "Dnevna doza qrčenja"
Da mi je nekako ostati na državnim jaslama. Sjedim u Vatri i gledam koga cu zavrnuti za lovu. A Ajnadžiću je u krvi da može sve kontrolisati, pa bi mogaoi i ovo za to iskoristiti.
po vama je nedžad već postao načelnik...bravo, klix! već ste se opredijelili