Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neku slučajevi u našoj zemlji postaju PREDOSADNI !!
...idite vise u pi.cku materinu vlastite... do sad vuce jedan glupi slucaj...glup jer je tako ocigledan i lahko dokazljiv... imas dokaze imas snimke...OSUDIS I ALLAHIMANET KOJI KU.RAC RAZVLACITE OVOG IDIOTA VISE PO SUDOVIMA I PO MEDIJIMA onda mi dolaze razne teorije po glavi... od teorije da je ovo u stvari vaše maslo kako bi imali TEMU TERORIZMA PO BOSNI DA SE VUCE PO SUDOVIMA I MEDIJIMA TE TAKO PLASIRA LAZNA SLIKA U SVIJET!!!!!! - jer jedino to proizilazi iz ovog razvlacenja! nikakva pravda zadoscenje pravde i slicno!
Ne razumijem kako osoba koja je ranila drugu osobu i pucala na jedan objekat moze dobiti stroziju kaznu od osobe koja ubije drugu osobu ili vise njih. Otkad je to ubistvo u pokusaju teze kaznjivo zakonom od samog ubistva sa predumisljajem ? Selektivna pravda ? Uostalom sto se ovom liku sudi u BiH, posaljite ga u Srbiju odakle je i dosao, nek' mu tamo sude.
ahahhahahahahahah cuj terorizam
kad mu je vec doslo da puca, sto nije otisao na ambasadu srbije pa malo pripucao?
daleko od toga da branim ovog lika al' u 10 000 maraka da ce Mevla dobit vise zatvora za ispaljenih nekoliko sarzera u zid nego Karadzic koji je odgovoran za smrt hiljada ljudi - Drazen Erdemovic objasnio kako..... ponovo kazem daleko od toga da ga branim - al' daleko je to od pravde....
"...a kojom prilikom je pogodio policajca Mirsada Velića u noge, nanijevši mu teške povrede." A jel to dokazano na sudu? Ja kako sam zadnje procito na internetu nije ga on pogodio. Ko ce ga znat jbg.
Zar za onakvo onakvo ponasanje uopste treba da se sudi. Sve ima se se vidjelo, dokumentovalo. I sta sad ce odbrana dokazat da nije pucao i ugrozavao javni red i mir neduznih građana Sarajeva. Ja bi za ovakve i sve druge prekrsaje za koje postoje jasni dokazi o krsenju zakona odma odredio kaznu i postedio sve ljude patnje po sudovima. Odma kazna i cao, rijesis se jedne budale za sva vremena brzo i efikasno.
coveku se malo pripucalo...stvarno neznam zasto takva buka oko toga:)))
Ma u buharu sa njim odma !!!! I prestat vise raspravljat o mazlumu
Ne dirajte ga : Naš Mevlid bosanski sin
Iznad nema al u plucima ima.jedina fabrika koja u BIH nikad propasti nece je fabrika duhana!
E kada se zalis Apelacionome vijecu, evo ti 21 godina
Ajd pustite ga, nije nikog ozlijedio, momak je ispranog mozga i prakticira islam na jedan potpuno pogresan nacin. Oslobodite ga i posaljite ga nazad u Srbiju. On je Srbin muslimanske vjeroispovijesti, nema on nista bosanskog. Bog mu bio na pomoci!
...ćuuuj; "nije nikog ozljedio"...pa piše ti da je puc'o; "u pravcu mjesta gdje su se nalazili službenici derekcije za koordinaciju policijskih tijela bih, a kojom prilikom je pogodio policajca mirsada velića u noge, nanijevši mu teške povrede"...daklem nije ozljedio al' jes' POVR'EDIO...!?
...možda se utebe drotovi ne računaju u žrtve...!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mevla od Kalaša..
hahahaha