Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledati imena!!! Dokaz da je Sarajevo etnički očišćen grad. Ili su samo muslimani eksperti.
Samo budala moze glasati za njih poslije 17 godina siromasenja, unistavanja, iskoristavanja drzave. Doveli su nas do toga da u BIH imamo 80 milionera, a 90% su SDA kadrovi. NIKAD VISE SDA
UH!!!! Dobro je, ma svi smo svjesni sta nam je uradila SDA do sada . Ja sam eto glasao za njih ovih proslih godina, nisam bio informisan kao ti @amare, al ubuduce znam jedno da necu sigurno glasati za SDA!!!!
Svega sam svjestan i kako rade i sta su uradili od drzave i sta ce nastaviti raditi ako budu u vlasti, samo mi fale navodnici kod ovog "eksperti"
@amar,; Ti se salis jel tako. Kakvi experti kakvi bakraci. Tu najmanje ima experata i moralnih ljudi. Tu su postavljeni ljudu koji ce biti poslusni samo jednoj stranci a to je SDA. A ona samim time uzimati novac iz preduzeca i firmi u KS. To je samo jedan dio price,
Pa ovo je providna situacija koju radi SDA. Ne znam jesu li ikad od kad su na vlasti, odlucili da idu na stednju, mislim da je ovo situacija u kojoj zele da vladaju firmam i preduzecima u KS!!!!
Ccc, evo ih skoro sve sda pijuni
SDA postavlja svoje eksperte.
www.facebook.com/UdruzenjeSibePis Vrijeme je za akciju! Dignimo svoj glas protiv psetokratije u Bosni i Hercegovini! Sprijecimo da nam zapadni besposlicari i domaca "urbana gerila" kroje sudbinu i od ljudi naprave manjinu u gradovima! Organizujmo se i natjerajmo vlasti da promijene stetni zakon o zastiti zivotinja.