Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom četnik,uvijek četnik!!!
Naučnici su ustanovili da političari imaju isti mentalni sklop kao i serijske ubice. Psihopate na vlasti su uzrokovali i uzrokuju krizu u BiH jer su njihovi sebični umovi i želja za obogaćivanjem i vlašću te osjećaj moći i nadmoći nad drugima doveli do odbacivanja starih vrijednosti i koncepta s plemenitim obavezama, ravnopravnosti, poštenja i bilo koje druge socijalne vrijednosti. Psihopatija i sociopatija se ne mogu se liječiti jer u samoj srži tih osoba nešto potpuno nedostaje - duševnost, a to je u potpunosti ugašena nematerijalna komponenta čovjeka - kao kada se ugasi svjetlo u prostoriji i nastane tama. Tako se dešava i sa čovjekom koji zbog grijeha postaje bezdušan ili se takav rađa kao prazna ljudska ljuštura u kojoj nema energije nur-a (svjetlosti). Zato naši zombi BiH političari i nemaju nikakvih normalnih ljudskih emocija, osim glume. Psihopate na vlasti je najlakše prepoznati po patološkom laganju, nedostatku suosjećanja prema drugima što se zove empatija i potpunom nedostatku grižnje savjesti, a ti kvaliteti se ne mogu povratiti zato što ih nikada nisu ni imali. Naime, radi se o totalnim duševnim mrtvacima - poput zombija. Psihopatija nije uopće bolest već jedno mrtvo stanje duše – bezdušno. http://www.youtube.com/watch?v=fTsQZ6XoVqU
https://www.youtube.com/watch?v=4-rsL-iUq2o
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sarajevo, Sarajevo na šta ste spali ....
kad su imali igrace sa tetovazama draze mihajlovica sto ne bi i ovog
Pa sta je lose u tome da neko ima tetovazu naseg Cice?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
1990. - 1991.Crvena Zvezda 1991. - 1992. Espanyol 1992. - 1993. Peñarol 1993. - 1994. Olympiakos 1995. - 1996.Crvena Zvezda Karijera Ljupka Petkovica.
kad su svi tako moralni,zasto ne osude ovako televiziju pink,i njenog vlasnika Zeljka mitrovica,ta televizija je bukvalno nastala snimajuci vjencanje zlocinca arkana,mitrovic je podrzavao arkana,grand pjevaci su podrzavali arkana,a danas omladina odlazi da pjeva na toj televiziji,gradovi u bosni obljepljeni plakatima grand pjevaca,jad i cemer
znali su govoriti boja fesa - boja dresa ccc udba je to napravila, nema dalje
ustaše balije četnici torcida grbari.................... ajme nama
http://www.youtube.com/watch?v=Gp-DXyAPe98[ 1:27 ;) Srdacni zagrljaji i poljupci sa Arkanom. Mozda je i ovo montaza.. :D
Da je samo Ljupko, Sarajevom španciraju razne četničke spodobe koje su "bili samo kuhari u ratu" a koje Sarajevo hrani a u znak zahvalnosti oni pljuju po Bosni i po Sarajevu gdje god stignu (dovoljno je posjetiti portale u regiji). Dakle, vrijeme je da se tome stane u kraj, enough is enough!!
Btw, Želji se ovakva greška ne bi potkrala :)
oni ga sad brane slika lafo lažna daj ba ne serite
Poštovani navijači i simpatizeri FK Sarajevo, ovim putem vas želimo informisati da na osnovu preliminarnog mišljenja sudskog vještaka g. Edina Kundalića možemo tvrditi da je objavljena sporna fotografija gosp. Petrovića foto montaža. - "Fotografija nema u pozadini fajla pozadinske podatke (metadata i EXIF) koji govore o načinu nastanka iste. Fotografija sadrži artefakte (greške u kompjuterskoj slici) koji upućuju na vjerovatnoću da se radi o digitalnoj montaži. Konačni nalaz bit će dostavljen rukovodstvu FK Sarajevo do 15.04.2014. godine" - kazao je Edin Kundalić. Ukoliko se nalazom i mišljenjem ovlaštenog sudskog vještaka potvrdi da se radi o digitalnoj montaži fotografije, FK Sarajevo će podnijeti odgovarajuće prijave prema nadležnim organima, zahtjeve za naknadu štete, a svim medijima koji su bez provjere objavili predmetnu fotografiju i učestvovali u ovoj sramotnoj kampanji protiv FK Sarajevo i Sarajeva kao grada, otkazati saradnju. Sta sad''?
A ja svo vreme pisem da je ovo montaza i da je ova slika na neki nacin montirana... Ovo je slika Jovice Stanisica i Zeljka Raznatovica!!! -Licno ja i volim sto on nece da potpise ugovor sa FK Sarajevo,posto ima mnogih Srpskih klubova,kojima treba njegova struka... -Drugim recima,kada su dosli sukobi u SFRJ Ljupko je napustio zemlju...Covek je pljuvan bez potrebe ali to vise govori o vama nego o njemu!!!
nanisanio Ljupko al prazne pracke jbg. nedade se brate Srbine
Pa pola ekipe vam je iz srbije
Pa ne zaboravite da je vise od 50% stanovnistva Sarajeva bas iz Srbije !!!!!
http://www.biscani.net/arkanov-gardista-o-izetu-nanicu-i-505-buzimskoj-brigadi/
Ljupko tuko "Velušiće", tamo nema mnogo srpskog življa ...
http://zokstersomething.files.wordpress.com/2014/04/mourinho.jpg
Arkan i njegovi Specijalci, fasovali su u Bosanskoj Krajini od 5 Korpusa a pogotovo od 505 Buzimske Brigade za sva vremena.
toooo buraz