Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA SVI STE VI REDOM JADNICI I NEZNALICE! KAKO VAS VIŠE NIJE STID PREPUCAVATI SE OKO MONOPOLA I FOTELJA, A NE RADITI NIŠTA??? DRŽAVA VAM / NAM PROPADA, A VI, SAMO VAS GLEDAM NA MALIM EKRANIMA KAKO SASTANČITE i smijete se kao da državom teće med i mlijeko. Možda na račun građana koji su vas birali pričate viceve? nije daleko od pameti, jer vaš smijeh, ustvari pokazuje koliko je um naroda izmanipulisan, pa možete sa njim da radiote šta vam je volja, a da pri tome nikom ne polažete računa. SVI KOMPLET TREBA DA DADNETE OSTAVKE! SVI! SVAKIM DANOM SA SVOJIM PRIMITIVIZMOM, POHLEPOM I MEGALOMANIJOM POKAZUJETE DA NISTE NI ZA ŠTA, OSIM ZA ZATVORA. SRAM VAS BILO!
jabi bakiru i radoncicu svezo plug i stavio hajam dami oru njivu i tobijim bila mala kazna za sva zlodjela stosu uradili mom napacenom narodu i dalje to rade
Reči li jutros da koalicija mora opstati? Pogodak, prstom u ......!
Sa vama takvima nema nama opstanka!
Fora je ovdje koalicija mora opstat jer nema druge opcije..Covic to dobro zna,zato i vrsi pritisak pa je sve kako on hoce...Sad je zapeo za Aluminij,i Ep u Mostaru...Kako god da je,Reuf ne odustaj iz razloga sto bih volio da vidim kako je to kada dodju ljudi sa konkursa na poziciju...A ne preko vlade...Znam Sda hoce Bhtelecom a da bih dobili mora se malo Covicu uslihtat jer je njegov covjek ministar...Ali,neka ide sve po zakonu...Nadam se da Novalic nema namjeru dignut kredit,nego prijatelju rezi rashode...Pocev od sebe,a na gluposti ode pola budzeta sto je taman..
Pa imas levatu, da odes...
Novalic se ponasa bahato i sa svojim HDZom svasta radi i puno se kocka. Ako ovako nastave DF im nece popustiti i to ce biti raspad koalicije. HDZ se moze zamjeniti, ali DF ce oni tesko zamjeniti i tesko ce naci nekoga ko ce moci popuniti srpsku kvotu u vladi i kvotu iz reda ostalih.
"gospodine" Novaliću, vidim da imaš loše savjetnike kao što si i ti sam loš. Vlada može doneti Uredbu, ali Uredba važi 6 mjeseci i u tom roku mora da se donese Zakon, a ako se ne donese Uredba više ne važi (Vidi p'resudu Ustavnog suda vezano za Uredbe o prijevremenom penzionisanju). Normalno da je tebi jedinom, tj najviše stalo da opstane koalicija, jer ako koalicija ne opstane i ti gubiš poziciju i niko ti je neće ponovo dat sa novim koalicionim sastavom.
Postoji, postoji cista matematika ali istina je da ne postoji za SDA ali za DF itekako postoji !!!
Cuj nema rezervnog plana, pa valjda ti je gospodine iz privrede znas da se kakav takav rezervni plan uvijek mora imati, ne moze nikad nista biti savrseno, al izgleda kad je u pitanju kradja onda vrijedi orginalni plan mora uspjeti, a i ako se primjeni rezervni plan dobro je opet smo na dobitku.
Dajte sve škutorima i koalicija će opstati.
da prevedemo - ko će upravljat (izvlaćit iz njih pare) javnim poduzećima hdz ili sda - novalić nema nikakav drugi biznis u izgledu (nema rezervni plan), pa ovo mora proći - tj hdz i sda moraju bratski podijeliti postizborni plijen - a df što ganja neku pravdu i spašava fabrike ... mislim stvarno nema smisla