Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momci kad znate sta je prioritet!!!
Svaka cast majstori! Ovim ste pokazali svoju velicinu mimo sportskog nadmetanja! Pozz iz Sarajeva!
Zato su oni NOGOMETASI, a ne fudbaleri. Svaka čast !!!
nekad razmisljam zasto nisam nadaren od Boga da sam neki uspjesan sportista po mogucnosti fudbaler pa kad ovako zaskripi da moze covjek pomoci narodu citam Messi 20 mil Evra po sezoni..
bravo momci...
Svaka cast momci na ovom dobrom djelu! Ali necete osvojit kup!
Koga danas boli kurac za kup?
Od danas bojkotujem i TV HAYAT kao sto sam uradio isa dnevnim avazom
Ja sam to smece stavio na kanal broj 214, da ni slucajno a kamo li namjerno naletim na njega.
Hvala svima koji učestvuju u akcijama,a ovima koji na klix-u pokušavaju pokupiti koji politički poen, savjetujem da sutra sabahile odu do tih centara gdje su smješteni ljudi koji su napustili kuće i doniraju bilo šta. More kuća po ovim selima je nestalo u trenu. Njive koje su pojedincima bile jedini izvor prihoda su uništene. Stavite se u tu situaciju da nakon 50 godina odricanja i odvajanja od usta,kako bi napravio kuću, moraš početi sve ispočetka. Tuga velika. Jedina pozitivna stvar je što su svi izvukli žive glave.
i NSBIH je mogao otkazati utqkmicu sutra.svi navijaci umjesto da idu na utakmicu da idu pomoci narodu.a ne znam ni kqko iko moze otici da slavi nesto u ovom trenutku,pa tako i titulu
Pa dogovorili su da dio para od prodatih ulaznica doniraju za ove jadne ljude, a i čelnici fk Sarajevo su rekli da ukoliko osvoje titulu dio para od premije isto ce donirati, navijam za Želju al svaka im čast.
imaš pravo. Ali, valjda i vi imate nekog idiota, tipa - Šuker , kao i mi .
RESPECT momci
svaka cast