Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze se protiv prirode ... Steta ce biti ako ljudima voda unisti domove...
VoDa je počeLa da se smanjuJe, obiLna voDa je oduzeLa veci broj vikendiCa, hrane i šporeta i elektricnih ! Džamija Kayserija je potopLjena, a fabRika ce uskoRo, škoLa Husein ef. Đozo je skLona od opasnosti a ostaLe skoLe ne !!! ToLiko od mene !
Ma situacija katastrofa nivo vode raste iz sata u sat :) Skole zatvorene itd.
Kakvo je sad stanje u Gorazdu? Hvala
neseri te molim vas !!!! :D
drina nadolazi sve vise i vise, a nebo iznad gorazda puno zvijezda... :(
a da vidite sada, dosla do ulaznih vrata dzamije Kajserije... strahota.... pola grada pod vodom... :( ako ovako nastavi, mostovi preplavljeni.... mozes sada oprati ruke sa mosta u vodi... :(
Teci Drino Teci i Pricaj pokazi semberiji svoju moc i nosi iz Bosne sve sto nevalja do crnog mora.............
Pitanje za urednike portala : Zasto nije potpisan autor fotografija Emir Konakovic - Kani?
nismo focaci, sta cemo u sarajevu!!!
Surfing at Raždego,at Raždego....
možeš sad. :D ovo bilo po danu. sad po mostu poplava. pecam ribu sa balkona ! :@
Sad ce svi preseliti u sarajvo
Stvarno tuzno...Narod se bori kako da prezivi a sad i ovi problemi...Uzas
Vjerovatno ovi iz HE Mratinje i HE Visegrad nisu koordinirali da se na vrijeme prazni visegradsko jezero i zato dolazi do porasta vodostaju u gradu.
U jednom mjestu kod gorazda cijela kuca je otisla . MIslim da ovo nije smijesno ovo je veoma tuzno. Ali nemoze se protiv ALLAHOVE VOLJE...