Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje pamet ušuti tu budale zakuhaju, kokuzi ginu a fukare željne svega pljačkaju i siluju. Hvala, već viđeno.
Dodika ne voilm , Bakira ne volim ali kad eh kad tebe i Zlaju vidim onda mi se stvarno povraća. Ovi su uhljupi i takvi su javno, ali vi ste ono ko kad se čovjek zaleti na tortu a ispod šlaga kamara govana.
Bosna i Hercegovina je tvoja država, šta ima stranac da brine o tvojoj državi? Jesi li ti uopšte normalan?
Imamo i mi pravo na referendum o otsjepljenju od RS, u cemu je problem. To je pravo svih naroda na izjasnjavanje. Zasto pjenite toliko.
Imamo i mi pravo na referendum o otsjepljenju od RS, u cemu je problem. To je pravo svih naroda na izjasnjavanje. Zasto pjenite toliko.
doslo vreme da se bosni skine ludacka kosulja
Eto je neko bar reagovao. Vidi se sve iz aviona da je medjunarodna zajednica pripremila tihu podjelu Bosne i Hercegovine. Bice rata kazu svi...
rs prepušten Srbiji, Srbija u NATO?
I sta je problem debilu? hebo vam taj sporazum mamicu glupu, alija srbin sklopio sporazum sa srbima ... only in balkans
Nikšaje kontradiktoran. Ako želi vraćanje Ustava RBiH zašto traži od visokog predstavnika spašavanje Deytona !
Iz Federacije stalno dolaze nebuloze i suplja. Umjesto toga treba uradit konkretne stvari, jasne stvari. Federacija treba da uradi punu reviziju novca koji prolazi kroz Upravu za Indirektno Oporezivanje. I neko treba odgovorit na pitanje da li Federacija finansira i sa jednom markom RS? Ako da , zasto se to desava? To je odgovor , drugi odgovor je da li bi Federacija bila sposobna da osigura gradjanima sigurnost u slucaju da RS proglasi nezavisnost? Dva vrlo konkretna pitanja, a ne nebuloze.
Opet bošnje drame i lupaju o rušenju Dejtona zbog običnog dana praznika. Nevjerovatno. A 25 g nikome nije smetalo. A desetine drugih odluka Ustavnog suda se ne poštuje. Licemjerno, licemjerno, licemjerno
To je slika političara u BiH. Sve praznike i odluke oni bi poništili za gram Vlasti.
Da. Vraćanje Republike i Ustava, to je pravi odgovor. Trebaju se sve probosanske stranke i građani ujediniti i odlučno odgovoriti na referendum.
Dobro si rekao PROBOSANSKE, samo nisi naveo koje. Da li su SDA, SBB, HDZ probosanske stranke ?
Uhljup koji je karijeru zapoceo okupljanjem seljana u konjicu radi zabrane izgradnje hidrocentrala. Nastavio je uhljebljivanjem zene kao direktorice u poreznoj upravi i brata u autocestama. Ko zna jos koje rodbine je uhljebljeno. No nista vazno to nije za temu. No zalosno je da ljudi koji nemaju morala, stoda niti bilo kakve dusevne sirine predstavljaju nas. Nama je pojam kradja, namjestanje koripcija postao simbol uspjesnosti i opcije na koju mladi treba da se uhledaju. Kad covjek promjeni status drzavne firme da bi brata zaposlio to nema sta da bude osim ogledalo za sve mlade kako da se uspije: i zalosno je sto se narod glozi oko par politicara a oni svi zajedno po d je avaju svijet i dizu paranoju. Niko od njih nema pojma kako da zaustavi ovo smece od referenduma. Niko da procita zakon il donese isti. Niko da pokrene ista osim da kaze osim sto govore zadnjih 25 pgdina ohr treba nesto da uradi. Incko nece da uradi nsita e sta sad
Bakir "pobijedio" na Popisu, sad je red da Mile "dobije" na referendumu ...bratstvo i jedinstvo na nacionalnoj osnovi.
@bosman345 Ti pokušaji nisu od juče, a kredibilitet SDP izjava, pa i po ovom pitanju, bi bio mnogo veći da su se istinski reformisali i pokazali volju da uče na greškama.