Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ima uslova za novi vozni park,jel,svi ste vi ista bagra,što ne vozate golfove 2 ko sav normalan svijet...
zato povecajte sebi plate MAME VAM JEBEM
Federalna vlada svakog mjeseca izdvoji oko 40.000 KM na račun SDP BiH koji gazduje zgradom nekadašnjeg Centralnog komiteta u Sarajevu. Iako se godinama najavljivao prelazak Vlade u zgradu Hidrogradnje to se nije desilo. Dok se ogromne sume novca troše na kirije, godinama zjape prazni i primjerice objekti Elektroprivrede i Vodoprivrede koji su takode u vlasništvu Federacij?! ?!
Evo para: VLADAFBIH placa SDPu zakup prostorija u kojoj je da ista vlada smjestena, dakle BUKVALNO Niksic placa sam sebi prostoriju u kojoj radi?! To je cirkus kakvog nema i klasican konflikt interesa. Ljudi ne radi se o par stotina maraka, nego o milionima maraka Neka naprave zgradu vlade entiteta, a godisnji MILIONITI iznos koji placaju sdpu, neka daju u penzioni fond i eto novih miliona.
do skoro su se penzije ponekad i povecavale i bile na vrijeme...nisu puno al jesu. kolko tolko...da je posten pa da prizna da para nema prvenstveno zbog loseg budzeta pa onda zbog njihve pljacke...a navesti kao razlog da se penzije ne mogu povecat zbog izgradnje infrastrukture je za krivicno gonjenje...neka odbije od svoje plate pa gradi cest... neka ne dira penzionere
Premijeru trebao si tu čitavu zgradu, osim tvog /jih/ stana zakupiti za Vladu, pa si mogao u gaćama na posao.
neki ovdje rade (komentarišu) i poslije radnog vremena
Iskreno samo rijeci hvale za naseg premijera.Ostalo se sve vidi suvisno je govoriti.
eto rekla si...a sada nazad u njegov supak!
Federalna vlada svakog mjeseca izdvoji oko 40.000 KM na račun SDP BiH koji gazduje zgradom nekadašnjeg Centralnog komiteta u Sarajevu. Iako se godinama najavljivao prelazak Vlade u zgradu Hidrogradnje to se nije desilo. Dok se ogromne sume novca troše na kirije, godinama zjape prazni i primjerice objekti Elektroprivrede i Vodoprivrede koji su takode u vlasništvu Federacije. ma strasan je
Fer i posteno! PRavi prijmer jednog premijera!!
sta je posteno, sto vlada na cijem je celu clan sdpa, placa godisnji milioniti iznos istoj toj stranci za zakup prostorija u kojoj su smjestene vlade?!
Covjek na realan nacin predstavlja stvari,nije od onih koji nam obecaju zlatne kasike,a dobijemo glad,nezaposlenost,a naravno i ubice nase djece bez JMBG.
a koje to kriv za jmbg
ko je obecao zlatne kasike?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niksic je tu za sve ljude,pokusava pomoci gdje moze,radi u ime gradjana,a ne protiv njih kao ostali.niksicu sretni smo sto te imamo,da je bar vise takvih ljudi.
pokusavati pomoci i zaista pomoci su 2 razlicite stvari neka tebi pokusava pomoci, a neka nama pomogne, pa ces vidjeti razliku
barem je iskren, a ne kao mnogi da obecavaju povecanja samo zato sto idu izbori i onda smanje penzije
Samo se pitam kako ovaj covjek sve stize, covjek na sve strane rjesava probleme koje drugi stvaraju
Kako ce biti uslova kad sve zakone i reforme koji se pokusavaju sprovesti na federalnom nivou blokiraju SDA i njihove satelit stranke...