Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brini se Nerminko sve cemo mi to vratiti,mozes mirno pajkit dok narod vraca.Mrs gade jedan treba vas sve potrpat u tamnicu,kompletni drzavni politicki smrad!
*** ti mater niksicu sad si se sjetio kad moras otplacivat bevandu ste postavili samo da razgovara sa mmf nikave funcije vis nema *** vam on mater a vi njem blokirajte me na kliksu da nemogu ni citat ovo sta radi mafiju sa jedne zemlje majku im *** fasisticku to ni ss trupe nebi radle sta oni rade gori su od cetnika od 92 do 95.
nebih da stajem na muku federalnoj braci ali stanje je mnogo gore nego to to niksic kaze...mislim da je krajnje vrijeme da republika srpska otvori svoju presku sifru i uplacuje poreze na svoj racunjer federacija i drzavni organi su rupa bez dna :)
Ne shvatam zbog cega mnogi osudjuju ovu vladu pa i premijera sa njom? duzni, duzni i sta sad...sve ce se vratiti kad tad, i prije se sve to isto radilo pa je narod sutio neka suti i sad jer sad barem ima iole razloga da suti jer vidi barem dio sredstava za koji su podignuti ovi silni krediti, kazem dio jer vecina tih kreditnih zaduzenja ide na vracanje starig i zaostalih dugova, valja i to nekada rijesiti. I sad se "mi" nasli pametovat a EU rekla da je ovo najbolja Vlada do sada! EU kaze kako je ostvaren napredak kada je u pitanju ekonosmski aspekt, ali ne to nama nista ne znaci nije nama niko dao pare mi nismo nista vidjeli, kao da u drugim zemljama neko nekome daje novac, a da ga se pritom ne zaradi i to krvnicki...
I previse duga koje su ostavile bivse vlasti je tesko vratiti.Ali dobro je da se radi na tome i da nece biti novih zaduzenja kako bih se dugovi varacali...
Normalno sto smo toliko duzni kada su se prosle vlasti zaduzivale, a nista nisu uradili osim sto su unistili i ono sto je dobro funkcionisalo. Kada tako nesto naslijedis mora se cudo desiti da bi popravio sve.
Da, to se svakako treba vratiti ali za sve to je bila odgovorna prethodna vlada koja ocigledno nista nije radila, dok trenutna ne zna sta bi prije rijesavala.
Niksic se trudi da rijesi koliko god moze problema, ali sa katastrofalnim stanjem koje je ostalo od prethodnih vlasti nije ni cudo sto sporo i tesko ide.
Pa moramo biti zaduzeni kada Bakir u u ovkvoj gabuli kakvoj smo sad ima hrabrosti da kupuje auto od 200 000 KM. Te i slicne stvari traju godinama,jednostavno su nas neki ljudi zaduzili da cemo tesko ali bas tesko vratiti dug !
jesu li to one pare što sebi plate isplaćujete i kupujete nove audije? nek ti mama vraca sada kredite...
treba donijeti zakon da se bosna i hercegovina ne smije zaduzivati od bankara mmf kojekavih banaka i mnogi problemi su rijeseni automatski se smanjuje administracija kupovina skupocjenih auta .enormne plate politicara trosenje na masu gluposti jer znaju da oni nece vratiti pare vec gradjani putem poreza kojekakvih akciza.evo i ja cu se zaduziti pa nek neko otplacuje umjesto mene .madjari i turci su otjerali mmfovce i latinska amerika..ostao je jos fed americki koji ce kad tad narod americki staviti pod svoju kontrolu ili gradjanski rat. u americi
Donijeli ste vi pun kofer zakona...koje niko ne provodi.
Hvalite me moja glupa usta ;). Ovo je lik sto je prije nekoliko godina dizao bunu protiv gradnje mini hidrocentrala, dok su drugi bili na celu elektroprovrede. Sad je premijer, sefov drug je dir elektroprovrede i nema price protiv toga. Taj seljacki ustanak u konjicu protiv mini hidrocentrala lansirao je ovu seljacinu u vrh sdp falange
ma sta je to za tako sposobnu vlast...i da ne duzim jer bi bilo puno penzioni fond je bio stabiliziran dok vi niste dosli na vlast...penzije bile redovne a ponekad se i povecavale...a sad opet okrivite nekog drugog...
Pare će vraćati svi oni koji odluče ostati u BiH. Ja vala neću. Prvom prilikom se palim iz ove zemlje kojoj sam dao sve a dobio veliko NIŠTA zauzvrat.
Da je narod malo hrabriji, pa im svu imovinu popalit, ali ne, narod je toliko prestrasen da se boji psa lutalicu udariti, da ga nebi netko tuzio...
nikad gora vlast.