Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mora i Nikolić negdje otići .Ne prima ga nijedna država u posjetu pa došao u zapadni dio Bosne i Hercegovine da se izjada Dodiku(zar je zaboravio Dodikovo protivljenje njegovom izboru).Ovim srbi ne mogu ništa prigovoriti kad neko od Bošnjaka primi Turke ili nekoga iz islamskih zemalja.
NEMA IZGLEDA SERPSKIH ZASTAVA VISE NA KOSOVU
@realista, "Nisam birao naciju rodjenjem, vec mi je bila izabrana,a kada bih je birao izabrao bih koju imam." Od retarda kao što si ti, ništa drugo se i ne očekuje. Na žalost, genetika vas malo damantuje. Nema Slavena u Srbiji ni 10% Inače, slaveni su plavi, a srbi uglavnom crnomanjasti - rezultat turske 500-godišnje vladavine. Trči pred ogledalo pa potraži kakav trag slavenstva na sebi, turčine mutirani.
Bolje bi bilo da su otišli na kosovo, imali bi bar vatren doček
A ko će Srbima praviti djecu pa i vi ste svi srbi potomci turaka i vas su napravili turci i onda bi ste izumrli da nema muslimana .
... ma ovo treba biti himna i moto svakog postenog bosanca i hervegovca: http://www.youtube.com/watch?v=a2e8-ZmtU7c ...
hapsi ga...
A ako se svi muslimani vrate kući nazad u Tursku ko će onda praviti burek i druge pite? Ko će nam čistiti ulice i raditi u kanalizaciji? O kome ćemo onda pričati viceve? Koga ćemo pokazivati zapadnim turistima kao egzotične zvijeri iz daleke Azije ? Ramišljaš li o tome? Ostajte ovde, sunce tuđeg neba vas neće grijati kao što vas danas srpska oklagija grije A.Šantić
Ova njihova posjeta gadi zivot svim narodima u bih ova dvojica prave politicke kompenzacija medzu narodnoj zajednici u vezi kosova
Najbolje riješenje za tebe je, da su ti opanci sapeti i traktor zagrijan,holuja se približava!
SNOVI SAMO PUSTI SNOVI.! Jao Srbi što vi volite spavati i sanjati snove koji vam odgovaraju . Spavate 623 godine i nikad da se probudite,spavate u mrtvačkim (drakulinim sanducima),ponekad kad svijetom zavlada mrak ustanete počinite genocid napijete se krvi i dalje nastavite spavati .Tako će biti dok vas neko ne probije glogovim kocem
http://www.youtube.com/watch?v=Rr8VPJk_D_A
Tuzla i Sarajevo idu Srbiji a Zenica Hrvatskoj. I to vam je zapadni plan rekonstrukcije FBiH. Turskoj ide 1.5 miliona muslimana koji će se naseliti u Kurdistan da bi se ojačala pozicija Turske u tom dijelu države doseljavanjnem lojavnog stanovništva. Dakle, preostaje vam samo da se vratite vjeri predaka, dio u Srbe a dio u Hrvate ili selidba za Turkiland. Samo da vam kažemo, Srbi neće primiti nazad one muslimane koji su previše fizički i mentalno deformisani i koji imaju pretjerane azijatske face i glup i tup izraz lica (što je slučaj kod većine bh mungosa), tako da se prvo pogledate u ogledalo prije nego se odlučite na tretman sa svetom vodicom. Za Hrvate ne znam, oni ako hoće neka vas prime sve u paketu.
Na Kosova se čistiju smarad od miloš i od vlaxšku i svaki dan sve bolji i na bolji. Samo da se ćeruje u smrdiju sve.
Kad cete vi srpski tastatura junaci shvatiti da ste porazeni na svim poljima, izgubili sve ratove, izmislili istoriju, sve sto imate uzeli od drugih naroda, zastavu, grb, jezik, teritoriju.... i da nizasta nemate dokaze i argumente da to nije tako osim lazi podvala psovki peimitivizma i budalasanja po portalima Kad cete se probuditi iz nacionalistickog sna?
sta drugo reći, nego... 24 % hahahaha mujage, shvatite da ste poraženi u prošlom ratu i da je to razlog što životarite u rezervatu od 24 %, a i to vam je privremeno, jer planiramo i to da vam uzmemo. Nije vam mjesto u hrišćanskoj Evropi, vaše mjesto je u Aziji, tamo pripadate, istočna Turska tj. Kurdistan.
Ja penzioner deda Miloje iz Čvarkovca kod Laktaša jedva preživljavam sa 75 maraka penzije, bolje žive cuke na Baščaršiji od mene. Đe su pare od telekoma i rafinerija i elektrana jeli Dodiže karaCrni.