Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne da ce RS biti unistena,ona ce biti pogubljena.Tom cinu aktivno doprinosi postojeca krimilnalizovana elita politicke,izvrsne i zakonodavne vlasti RS okupljena oko jos kriminalizovanijeg Milorada Dodika.Pogubljenje RS ce izvriti licno M.Dodik sa svojim pulenima.To ce biti jedan od niza zlocina koji su pocinile srpske vode nad vlastitim narodom kroz`historiju..Ocito da taj dan nije daleko.Rat koji ce se desiti na prostoru RS nece za sobom ostaviti veliki broj zrtava,ali ce definitivno potuci srpsko-fasisticku politiku i razbiti san o otcjepljenju.Medjutim Dodik vise voli goluba na grani nego vrapca u ruci.Hvatajuci tog goluba i sam ce okoncati svoj zivot na grani
Gosp.Kuzmanovicu ;ne kolebajte se nego;poduzmite jedinstven i cvrst stav po svim pitanjima u, REPUBLICI SRPSKOJ\' jer ste to duzni i odgopvorni,da cinite i radite>i porucite da se ;obavezno moraju sve nasilno oduzete nadleznosti jednoga ;entiteta moraju da vrate-entitetu ukoliko se misli i ima namjera da se pregovara i dogovara o bilo cemu drugome; da je to glavni preduslov koji podrzavaju sve stranke i ceo naror ;REPUBLIKE SRPSKE\' i da se to nemoze i nesmije zanemarivati,jer to nije ni casno ni posteno;mislim da je proslo vrijeme diktatorstva-nego da su sada demokratska VREMENA ! A sto kazes da; nije bilo nikakvoga razloga ;to nisi uopste u pravu ;TO je njegov licni stav i glavni cilj i razlog da ,napada,kritikuje,naredjuje i kritikuje ;REPUBLIKU SRPSKU \'sa zeljom da joj nanese sto vise ljage i stete,a ti si tu da to na vreme uocis i navrijeme otklonis i SANIRAS !
Slazem se Ante, da smo samo skupa bili sve vrijeme rata i da nije bilo bezpotrebnog rata izmedju Hrvata i Muslimana, danas RS-a vise ne bi bilo!!!!!!! A Oni bolje da cute i poklope se usima jer ako bude belaja ovdje onda se ide do kraja. Nije ovo vise 92, kad nespremni docekujemo rat!! Samo se vi ocjepite ali znajte da ovdje ima ljudi koji bi to jedva docekali, pa da stave vise tacku na tu genocidnu tvorevinu. BUJRUM :)
Nešto ne ide to ukidanje RS-a hehehehehehehee Ja sam čuo da će Srbi sami ukinuti RS ,nek me neko opovrgne ako ima drugačije informacije
Prvo ste silovali,zatim pobili a danas koliko se da primjetiti samo ste se vi sastali bez ijednog predstavnika muslimana i hrvata .Vase odluke su samim tim neustavne jer rs nije samo vasa da o njoj odlucujete.Na nju imaju isto pravo i duse onih koje ste pobili i protjerali pa danas im nedate ni da ucestvuju u raspravi dali je legalno to sto radite.Bosna mora imati vlast koja ce stititi sve gradjane od takvih jednoumlja kao sto je rs......
\"jeljljljp Bazniaaaaaa, Incko, jeljpppp...\"!!! SILICIJA, MILUJU ME!!!
Podrska visokom predstavniku Gospodinu Inzku,Bosna i Hercegovina ima svoj USTAV,Parlament u Sarajevu i tu se trebaju odrzavat sve odluke i diskusije o drzavi Bosni i Hercegovini! Gospodine Inzko radite sve da Bosna i Hercegovina postane jedna normalna drzava,,jedan Predsjednik,Jedan Parlament,Jedna Policija,Jedno Ministarstvo! Ukinite genocidnu tvorevinu RS za sva vremena. BOSNA4EVER!
mekano , jako mekano ... \"Entitetski predsjednik je još rekao da su predstavnici srpskih stranaka svjesni da se to može uraditi samo u Parlamntrnoj skupštini BiH budući da se radi o ustavnoj materiji. Kuzmanović je, između ostalog, iznio i stav da su zaključci „benigni“ i da je iznenađujuće da je stigao „kako ga neki zovu, ultimativni zahtjev visokog predstavnika u BiH Valentina Inzka da oni budu poništeni“. do sad ste lajali a sad lajanje prelazi polako u cviljenje.