Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pivicu ima li u BiH iko osim tebe osim vas u sda da je u nekoj komisiji da je zamjenik nekog ministra ili pomocnik ili tako nesto ti pored toga sto si los profesor zamjenik ministra i jos si sad u komisiji a mogu misliti u koje si jos komisije se uvalio a ovamo strucnih i sposobnih na birou ne zna im se broja strucnih i sposobnih po svijetu jer takvi kao vi sve pohlepno pokupiste malo vam bagro jedna kriminalna
ja bih te pitao nesto jesi li se ti licno i ispred sda odrekao neke funkcije u korist nezaposlenih strucnih i sposobnih osoba kojih ima na birou koliko hoces ali vi bi i od rodjenih roditelja meso s kostiju sastrugali koliko ste pohlepni
Jedan od 5 likova koje Zenica mrzi i ne podnosi iz dna duše . Znači godinama se ne smije kandidovat za gradonačelnika , Fudo ih kašikom pokupi .
@MarasH02 Prijavi ga Norveskim vlastima ;) nece vise ulagati :D taj 'neko' je napacenko koji gradi kucu na 3x sprata, a nece mu se ni zena popet da ocisti gornje spratove :D to je ono 'nek se vidi raskos' gore nema taj osjecaj garant ;)
Samo ne shvatam dolazi neko iz Norveške i kupi stan od 200000 KM i sve u redu!Ja kupim auto od 15000 KM,nema to sve komentari pokrao pare,uzeo ovog,uzeo onog,a sve mogu dokazati da je regularno!A što je najgore,ovaj iz Norveške kuka i plače stalno kako nema para,kredit tamo,opala kruna,...čak mu i piće platiš,a on sutra trehne dvije stoji nikome nije sumnjiv?
Jebwem te u tu sitnu celavu lopovsku glavicu
celo br.2 organizovao SDA Zenica kao seosku zadrugu možeš da misliš šta bi tek radio da dodje na državnu vlast a doći ce izgleda guraju ga plaho...
Tko išta zna o finacijama, zna da se pare peru preko navodnih arapskih investitora, tamo nema nikakve kontrole. Tako da sve tzv arapske investitore treba gledati povečalom, uglavnom radi se o parama opljačkanim u BiH, a operu se kroz navodne arapske investicije. EU je potpuno drugi svijet.
Ako uplatis ratu kredita firme kao fizicko lice trazite da se vlasnik prijavi Sipi kao najveci kriminalac, to je kao pranje novca. A na drugoj strani perete milione pa nista. Uspjeli ste prevariti i Moneyval!
Trebao bi i Nezir osnovati stranku!?
Sve više ličite na Šojića iz ,,Bele Lađe"
Pričajte vi šta hoćete ali Fikret mirno spava
Joj Hamo vid' mu glave !
Hvala Klix što si dopustio da BulevarRS piša i povraća po Bošnjacima..Zašto Klix?
@Bulevar ti se ne peres nakon nuzde jedes krmetinu nisi obrezan I zato si pametniji od ostalih,ne vidim drugi razlog zasto bi bio tako bistar!
@fbUser1583259728 to je srbijanski BOT koji je pobjegao iz laboratorije dok je još bio u razvoju - on još ne zna da može da dobije sendvič
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vuk dlaku mijenja a cud nikada, jedni te isti na vlasti, kako sad odjednom nismo rizicni. Ocigledno dobro zataskivanje.