Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P.ičke što neprotestvujete pred vladom rs-a, pobio bi vas Do_dick iz PAM-ova ko zečeve, kakvi vaši protesti kakvi bakrači.
ti "heroji" ne cuvaju nikakva ognjista nego ne smiju dodicku prici na kilometar jer bi osjetili kako je to kad srbin HEROJSKI puca na nenaoruzan narod. samo vi dodicku vadite zivce. ima da vas satare ko vaške
@djurica srpće , nataknem ti seke na mojih 100%, uz bilbord negdje .....
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Da kazem nesto ovim hejterima svih nacionalnosti. Ti mislis da vrijedjas mene kad me zoves Muhamedancem, Turkom, muslimanom isl. kao da je mene toga stid. Nije Islam ovdje bio od pamtivijeka ali sam ponosan na svoje pretke koji su prihvatili Islam. Kazes da sam u getu od 24% a ne znas da je cijela BiH moja. Ja sam iz Tesnja, izlazim i imam prijatelje u Doboju, oni dolaze ovdje, studiram u Sarajevu gdje su mi kolege raznih nacionalnosti, idem u Banja Luku na kafu i izlaske, imam prijatelje koji tamo studiraju. Odem u Mostar i kad stanem na Stari Most ne znam koja je strana "nasa" a koja "njihova", nit me interesuje. Kod nas u Tesnju u krugu 100 metara imas dzamiju, katolicku i pravoslavnu crkvu, a iz pravoslavne crkve su ikone sacuvane od granata u sefu banke. Imam se ponositi i svojom vjerom, drzavom, prijateljima. Ne moramo se mi voliti, ali mozemo se postovati.
Svaka ti cast.Nisam odavno procitao bolji komentar
To legendo,najezio sam se od glave do pete....ljudino.u tvom govoru ima puno toga ali nema mržnje.
@Dupe P.B. Je li to podrzavas ove ljude u njihovim zahtjevima?
"HOĆU DA ŽIVIM KAO SVI NORMALNI LJUDI" genocidaši nisu ljudi, silovanje, ubijanje žena, djece, čak i beba i trudne majke čini vas NEnormalnim ljudima jer se ponosite genocidom.
DA OVO NISU MOZDA AMERICKI PLACENICI PROTESTUJU HOCE DA DESTABILIZUJU TAKO BOGATU REPUBLIKU SRPSKU ,PA DA SMIJENE VLADU
NEDAJ SE DODIK, MUSTAFA JE UZ TEBE, DAJ IMA MALO VEGETE NEK MOGU POSUTI PO KOMPRIU KAD SEBI PEKU VECERU
balijeeee aport!
Svako bi hljeba bez motike.Mater vam neradničku.
sto se mene tice nek krepaju svi
Auuuuuuuuuuuuu
srbuj makar slamu jeo ;-)
Ovo su oni sto su pobili srebrenicane sto su pobili djecu u sarajevu sto su ubili mladost u tuzli ..
Kamo srece da smo te stigli kad si bjezao sad bi bio jedan smrad manje na nasoj grbaci majku vam zlocinacu nataknem. Jesi li ispricao djeci koji ste "junacine" bili? Trazi penziju od Beograda stoko!!!
ponekad se pitam kad ovako naletim na tvoj komentar kakav mentalni sklop trebas imati da napises to sto ti pises. Nekad mi te dodje zao sigurno ti nije lahko zivjeti sam sa sobom pa ta gorcina i jad izbija iz tebe i mnogi to ne prepoznaju, misle da ti to svjesno. Medjutim ja mislim da si ti poprilicno bolestan a to znas i sam garant. Potrazi bolan kakvog doktora mozda ti olaksa sa misomorom ili ko zna dobijes i nesto bolje.
vi ste se prodali za komad zemlje i to bukvalno zato ne kenjaj puno kmete
U vezi naslova....dobro iduci put cemo se truditi da vam ostvarimo sto veci broj penzija...
Zašto je toliko teško shvatiti da se borci iz reda sva tri naroda sada nalaze u istom položaju? Za šta ste se borili? Da li ste se izborili za ono za šta ste mislili da ste se borili i za ono za šta su vam govorili da se borite? Da li je vaša borba cijenjena od strane entitetskih i državnih vlasti, BiH, Srbije i Hrvatske? Da li je vaša borba vrijedila? Da li biste se opet borili da danas-sutra dođe do novih sukoba? Zašto biste? Zašto ne biste? Dosta pitanja, sva jednostavna za odgovoriti(barem s moje tačke gledišta), ali mnogima su odgovori nedokučivi i napravili bi iste greške ponovo.
Svi su se borili za goli opstanak ponajprije, a onda i za promjene na bolje. Šta ti vrijedi život, ako ga provodiš u siromaštvu? Šta ti vrijedi život u državi koja ti ne omogućuje da obezbijediš osnovne potrepštine za sebe i svoju porodicu? Šta ti vrijedi država u kojoj vlada diskriminacija na osnovu etničke i vjerske pripadnosti, na kojoj nečasni i nesposobni napreduju na osnovu poznanstava, a časni i sposobni ostaju godinama na birou? To "Mi Bošnjaci..", "Mi Srbi..", "Mi Hrvati.." je jedan od razloga što smo i dvadeset godina nakon rata tu gdje jesmo. Nismo napravili ni korak naprijed.
Nigdje nisam sličnu misao iznio. Po mom mišljenju - trebalo bi da se maknemo od nacionalističke retorike i da shvatimo da smo obmanuti, da se ni jedan narod nije borio i izborio za ono za šta je mislio da se bori. Već dvije decenije tapkamo u istom mjestu zbog nacionalizma, koji ne bi trebao da postoji u 21. vijeku. Međusobno se optužujemo za nešto za šta smo svi krivi, a takva situacija godi jedino političarima koji upravo koriste patriotska osjećanja pripadnika sva tri naroda ne bi li se održali na vlasti. Umjesto da prevaziđemo razlike, da istoriju ostavimo gdje joj je mjesto i da gradimo novu i bolju budućnost, mi se osvrćemo u prošlost. Gledajući nazad, konstantno ćeš da udaraš u prepreke krećući se naprijed.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
cuj ovo borci ccc ovo su fasisti a ne borci.pa ovi su ubijali civile
djuro a od ceg su ovo borci?pa prvi su krenuli sa ubijanjem nesrba,cuj borci a krenuli jos sa silnim jna oruzijem na goloruki narod.
lik 55 kazes da su krenuli oruzjem na goloruki narod ,i sta hocs reci da bi pobili sve nesrbe nenaoruzane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)