Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ugrozit ce vase plate SDA jedina stranka kojoj nisu bitne fotelje nego drzava BiH...
Hoce li ministre biti ugrozen fond iz kojeg vi politicari primate plate za svoj nerad i lopovluk ili cete ponovo traziti kredite kod MMF-a i jos vise zaduziti ovaj narod?Vi ste najvece zlo i banda koje ova drzava pamti,idite sa vlasti dok jos imate vremena jer strpljenje naroda je pri kraju.
Sve vas treba proglasiti kolcima prvog reda. I dodijeliti vam kolceve za sposobonost, ali preko ledja. Marvo banditska i lopovska. Umjesto da drzavu gradite koju vam je bog dao na cuvanje, vi je unistavate. Treba vas kroz ruke propustiti. Sta ce ovaj kvazi ministar u vladi? Koliko svjetskih jezika govorite ministre? Kojim savremenim tehnologijama baratate ministre? Marvo jedna banditska.
Pa,zar ima više BAGRE od ove!
Dosta su nas gazili SDA kadrovi evo 20 godina.... evo napokon skupine ljudi koji ce se obracunati sa njima i njihovim kriminalnim organizacijama
Dosta je bilo stagniranja u mjestu zbog SDA, samo naprijed Niksicu imas podrsku osvijescenih gradjana koji zele promjene na bolje.
Stat ce se bagri u kraj... samo naprijed ministri na celu sa Niksicem !!