Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naše je da je od govana ...
Afermi na komentaru :)
@balkon sve je to istina što govoriš samo što tema nije gdje je ljepše nego da Neum,naš jedini izlaz na more,postaje poželjniji.Koliko god ovo zvučalo apsurdno ili reklaminatorno,Neum je BiH more.Boli mene briga što Mađarska nema mora :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prođem od slavonskog broda do zagreba, i ugledam 3 hrvatske zastave. prođem kroz neum, ugledam 10 hrvatskih zastava
@ziganteli prođeš cijeli hrvatsku vidiš 50 000 muslimana, prođeš sarajevo vidiš 400 000 muslimana
@ziganteli kad u makarskoj vidim zastavu BiH da obješena na svakom koraku, onda me neće smetati zastava druge države na teritoriji moje zemlje. vi ćete kad tad morat shvatit da više nije 1992-1995
Da ovi vlastodrzci u Neumu imaju viziju i pogled na buducnost (blizu) koristili bi realnost da je Neum jedini BiH grad na moru i tu nevjerovatnu sansu da se izgrade i postanu renome turisticki centar umjesto sadasnjeg malog neuglednog i nazalost smrdljivog ( u punom smislu rijeci) mjesta.
AKO VOLIŠ SVOJU ZEMLJU - ONDA LJETUJ U NEUMU,JER TIME DOPRINOSIŠ NJENOM RAZVOJU.
Legnes na plazu i gledas ispod svog auta vidi curi mi ulje. Daj ba treba se jos dosta toga uraditi. Eh drugo su oni hoteli s privatnom plazom.
Baš treba otić u Neum, i okupat se tamo gdje ono naše "bosansko" majka djetetu guzicu pere ispred mojih očiju.
Nikad, mozda ni tad!!!
sto se tice Neuma, ovo ljeto mozda kupim slane kiflice u onoj pekari na magistrali, imaju bas dobra peciva. ako ne budem previse iznervirana sto sam cekala na ulaz u Neum tako dugo vremena, pa jos i na izlaz, pa mi ne bude volja ni nakratko stati.
U neumu je voda toliko masna da ti ne treba krema za suncanje. Znaci ustedis i na kremi za suncanje.
Kad mozda govna ne bi plutala u Neumu mozda bi i otisla
Samo nastavite da idete kod ove stoke u Neum, koji su stotinama puta pokazali i dokazali da MRZE sve koji vole i imaju oznaku Bosne i Hercegovine, a posebno mrze Muslimane, samo nastavite da idete tamo gdje niste dobro-dosli, neka vas i dalje udaraju, pljuju, galame na vas, razbijaju auta i ostalo. U Hrvatskoj smo dobro-dosli, mi, turisti iz BiH, u Neumu - nismo !
jbg.....ja mogu otici na odmor i more al nemam skime :(
Nase je i iskreno sa dobrim drustwom je super u neumu....Bio sam u srijedu kada je kisa lila i opet sam se kupao MERAK
Hajmo na kupanjeeee....ponijet cemo 3de da skinemo masnoce :D
Neum = sr.nje od mora, da oproste prisutni na izrazu. Bacati pare odlazeći tamo = bezum
cuj "ovo je grad u odrastanju, u pubertetu"....pa ako jos nije narastao kad ce onda? Neum je prije 40 godina bila destinacija.
mozda je 70tih bio kamena ledina al u 80-im vec nije i hocu da kazem ako do je do sada ostao grad u pubertetu kako stoji u clanku onda ce to vjerovatno i ostati. ja licno se sjecam kraja 80tih i par odlazaka na more u Klek. Neum je nekako bio TOP-destinacija tada u to vrijeme. Bio je Klek kao sibica a o Neumu da ne govorim. Nije se moglo ni naci smjestaj tek tako lako. Danas mu je definitvno sansa u tome da je Makarska rivijera kod Bosanaca dosta pala na rejtingu (uglavnom zbog cijena) i u cinjenici da je CG i podaleko. Neka druga podrucja HRV-a su preskupe.
Sad koliko je požejlan sa onom gužvom i neznam baš!