Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema on pravo biti ministar sigurnosti jer nije prosao provjere ose I sipe. Diler velikih kolicina svih droga, kriminalac to svi znaju..
tako je neške kralju nemoj samo da zatrazi neko porijeklo zgrada i hotela koje trenutno oravis
On cak suradjuje sa nekim klanom ili kavackim ili skaljarskim… to je provjereno samo su ga zadrzali radi planova medjunarodne zajednice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
reviziju treba uraditi svakako i to na cijeloj teritoriji bih. naravno onaj ko je po zakonu nadlezan.
Gledaj Bulevara.Da ovako neki Bošnjak piše o srpskim žrtvama davno bi bio banovan a IP adresa prosljeđena nadležnim organima.
@Johny367 100% tacno, davno su ovaj portal preplavili srpski i hrvatski botovi, zna se da je vlasnik iz HR, nigdje nikakvih tekstova o HDZ kriminalu i nosiocima europskih vrijednosti
NARAVNO DA NEMA PRAVO TO TRAŽITI , ALI MU JETROJKA TO OMOGUĆILA ONI SU MU DALI TO PRAVO POŠTO SU TROJKAŠI TOTALNI POLITIČKI INVALIDI, NEBI DVIJE OVCE NACRTANE NA PAPIRU ZNALI ČUVATI A KAMO LI DRŽAVU I DRŽAVNE INSTIITUCIJE
DA LI CE NAPOKON DOCI VRIJEME DA OVAKVE FUNKCIJE OBAVLJAJU SKOLOVANI, MORALNI I PAMETNI a ne ovakvi kao on, kako neko ko ima imalo pameti u glavi moze prihvatiti "ovo" za šefa? I onda se cudimo sto nam mladi obrazovani odlaze
Bit ce po guzici ite kako puno ste posli srat
On ima pravo na konopac na kojem čuva govedo, a može mu i u druge svrhe poslužiti.
on nema pojma sta je njegova jurisdikcija.. chetalj napacheni
Haj se odlucite sta hocete. Je li hocete kontrole ili ne. Kad se negdje pojavi neka iskaznica kuku lele otkud mu, kad se tazi provjera ne moze. 🤮 ovdje se svakako ne zna sta su cije ovlasti.
Cuj zabrinuti? Pa ne das mu informaciju za koju nema pravo i cemu briga?
Cuj zabrinuti? Pa ne das mu informaciju za koju nema pravo i cemu briga?
Normalno je izgleda u ovoj zemlji da kriminalci nose znacke obavjestajne agencije i kriju se iza njih, jer gazno je da su oni nasi. U prijevodu, nema nikada nista od ove zemlje, jer nama je samo bitno da je iz mog toga, neka je i najgori na svijetu.
Ministar doista nema pravo traziti navedene podatke, ali pravosudje ima obvezu utvrditi tko je, kako i s kim kreirao paraobavjestajne i parapolicijske strukture, odnosno tko dijeli iskaznice drzavnih agencija podobnim SDA kadrovima.
DE BA ...OTJERAJTE TU POGAN U 3LIJEPE.....
Kome ce ih proslijedjivati ako nije tajna ???
Srbende zive i umiru u lazi, koje proklestvo od boga.
Čekaj pusti sad Nešića. Zašto nije udarna vijest da samo penzionisani policajci osa imaju ovlasti po ZAKONU da nose iskaznicu koju ima Salko. ??? Da li je Salko penzioner, prima li penziju plus još dvije plate???
Vidi Konakovicevog i Fortinog jarana. Kako su se zalagali da on dobije mjesto ministra. On je nas Sarajlija rece Konakovic pred uspostavljanje vlasti. On ce sigurno biti uspjesan ministar izjavi Forto. Sjeme vam se zatrlo bolesno i izdajnicko.