Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šef ti negira genocid debilcino retardirana.. Šef ti je najveći sijač mržnje...Hebo zemlju koja ove kozojebe ima u susjedstvu..
Ja se kao Bošnjak od ovoga ograđujem ali koliko brzo je ovaj došao budi mi sumnju da to može biti i njihovo djelo.
A oni koji su bombarfovali Sarajevo 3 godine ce primati penziju u Srbiji i Rs zato sto su to radili i teroristima dan zalisti u RSu e jedi pametan
Cavo živi u žohari a koji izađu po noći šarati. Woooow koji zajebanije likovi, kao neka bugarska mafija 🤣🤣🤣
Nesicu sto se ti brines za te ljude to su za vas i onako alijini srbi koje ste granatirali 3,5 godine i gadzali snajperima. I tvoj idol karadzic reko ko ostane u Sa. nije vise srbin. Zao mi je ljudi ali ti da glumis tu nekakog politicara iskreno povraca mi se. Ti si mi za prijeratnog drota sa pendrekom jedino oznaku na sapki bi moro promjeniti umjesto
Samo da jos jednom ponovim, PRVI i JEDINI spomenik u regionu koji je podigao jedan narod na prostoru bivse Jugoslavije i sire, zrtvama zlocina koji je pocinila "njegova" Armija. Ne postoji puno takvih spomenika na svijetu. Ali Nesicu i Dodiku i naredbodavcima iz Beograda, kao i desebriznicima iz nase okoline je to malo, njihovi standardi su... Sta?
Genocidaši
Nesicu pa vi ste genocidan narod sto je jos gore ti i dalje mislis sto su tvoji stariji u familiji radili tokom 92-95, cimdignes tri prsta nemoras nista govoriti. Da je Caco ziv ti tu nebi stajo jr on je zivot dao da vi tuda nebi vise prolazili.A ovi polu politicari ko forto i niksic se naslusalu lazni traceva od podrumasa pa ga blate. neznam samo za konakovica on bi trbo da zna istinu zato i suti.
I sigurno i neće, dok velikosrpski zločinci slobodno se šeću i obavljaju javne i visoke funkcije.... Naprijed trojkaši....
ovo subsrbi uradili da naprave incident i krenubu jos jednu politicku ofanzivu. sad cete vidjeti da Schmith ce javno osuditi Bosnjake za ovo.
sto se ne javljajukad je Bosnjak napadnut ili neko mjesto poput kazana,sta kazu za Srebrenicu
Pa ti si ministar, sigurnosti, traži krivce, možda nađeš u svojim redovima, da se, skrene pažnja sa protesta, a i sa gradnje tvog zdanja odmah iznad spomenika. Lopove.
to su oni sami sebi izsvrljali da podvale bosnjacima
Šta ja sa muralima ratnog zločinca Mladića , ko će za to odgovarati.
kad stigne sve uraditi, sigurno posao nosi kući.. svaka čast Neške
Sta ste vi srbi uradili u Srebrenici, Prijedoru i ostalim gradovima i mjestima?
A on je kao taj sto zive treba uciniti bezbjednim ??
Imal ijedan spomenik za desetine ubijenih, prognanih i prekopanih Bosnjaka, od Bijeljine, Zvornika, Bratunca, Srebrenice, Visegrada, Foce, Kalinovika, Nevesinja,Trebinja, Gacka, Doboja, Banja Luke, Prijedora, Bosanskog Broda, Bosanskog Šamca, itd. ceto, al samo jedan. Ah da, i da ne zaboravim, u B.Luci i Prijedoru nije ispaljen metak, ali ste uredno pobili svoje komsije.