Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helez ponekad "odvaljuje klade", ali je zato jedino Muško u trojci.
Nesicu, sta kaze Sky, dokle si? Ima li Heleza tamo? A, ko se spominje, zna se, Vojkovici! Ne pomaze ni ministarska pozicija. Da pitas Vaskovica?
Bolan Nešiću koliko vidim nadjelu je mirno ukidanje RS, koje provede veličanstvene USA, u saradnik sa EU. Osim kmečanja i lupetanja koja granice sa zdravim razumom nema ozbiljnog političkog odgovora. Ovi potezi sto radite su vise za koride i seoskog vašara nego za ozbiljnu politiku.
Ministre neznalico, narkoman, idi,, e. Jb te brat narkoman. Zdrale te trazi ministre.
Sanjaj Nešiću da to može tako ko sto ti mjesecima ponavljas,poruči DUDUKU kasetu da ti okrene na B Stranu
A jesi li to ti genocidna republika.
Da godinu dana Helez kako ti kažeš iznosi gluposti, nije ravno tvojoj jednoj svetosavskoj gluposti.
Ebace tebe Elez, samo naprijed ebi ih gamad
Sve nekako kontam da je Mešić dotaknuo dno, ali eto on to vješto semantike. U svakom slučaju ne ide ka vrhu nego dnu. Šteta što je to 2009.godinu nekako zaboravio ili preskočio, sada do čega je do nepoznavanja astrologije, matematike ili je čisto demencija počela da uzima svoj danak ... Eeeee Neško, Neško jBo li te patak Banjalučki, uozbilji se, budi muško.
Nešić je ubjedljivo najgluplji političar u BiH pa i šire.
Konkurencija je zaista velika
I dokle ovako? Prodjose nas životi sa ovim prepucavanjima. Svakako nas je 50% manje od početka “dialoga”. Možemo nastaviti dok nestanemo ili probati drugačije. ‘75 se drugi svjetski rat slabo spominjao. Puno veći i brutalniji rat. Najbolja stvar za BiH pravoslavce je da tuže Srbiju i vrate svoj identitet.
Nema ništa mirno krmojedu,na opancima šta poneseš to ti je, eventualno jednu prikolicu zemlje od traktorčića ali marke Ferguson 14Ks,ništa IMT oni su veliki i puni stane zemlje.
Neso, $$$ i Amazon Prime je nesto nestvarno. Hiljade dronova su samo jedan klik udaljeni.
Ovaj jazavac se napinje malo previse,mora da je presao na drugi paket..
Ima li odvratnijeg lika u ovoj lijepoj zemlji.
o ulasku BIH u nato ce odlucivati gradjani BIH a ne entiteti sugo sugavi..sto se tice gluposti,sta bi trebalo to da je kad kazes da se mirno razidjemo...e konju jedan..nije moglo u ratu da moze sad...Bolje ti je cuti i poradi na dikciji,,kad pricas izgleda kao da je ves masina ukljucila centrifugu
Bravo🤣🤣🤣🤣
Helez samo sije vjersku i nacionalnu netrpeljivost.
Jedino sta ce ostati od vaše genocidne tvorevine su vaše bogomolje