Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj parole... "gradjani idemo zajedno dosta je bilo"...gdje da idu...u sarajevo ko i svi do sada...
idemo u pm!
imaš li ženo ogledalo kod kuće
Ima li ona kakve skole, karijere i sl.? Ili je domacica i palo joj na pamet da bude nacelnica?
glasajte za ovu. bas je macka.
Idi bona heklaj, ostavi se politike! 😂😂
Sve i svasta se kandiduje...
Zorica Brunclik
A šta je "ovo" pobogu
Baba - u penziju
Dobre frizere Goražde ima😂😂😂
STVARNO JE PRERUZNO VIDJETI OVAKO STARU OSOBU SA OVAKVOM FRIZUROM JOS JARKO CRVENO!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBRO KAZU, KAD SE STARI PANJ UPALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@MajKinSincina Jeste... Odurno izgleda..bez ikakvog stila i ukusa...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo je kasno za tebe.
Kombinacija iskustva i crvene mladosti...na glavi..
kako ovaj friz djeluje nafotošopiran ;)
Zove se dodji mi caj!
Veteran SDA bi se izborila protiv KORUPCIJE I NEPOTIZMA ? NA koji način SDA uposlenicima dala otkaze a ŠAji, Radeljašu, Čengićima i ostalim bi oduzela što su opljačkali od sviju nas ? Dužni ste iz Klixa da naglasite da je oglas plaćen iz budežtskih stredstava namjenjenih za reklamiranje stranaka i to ste džni naglasiti jer pomenuta sama navodi da je iz KORUMPIRANE stranke ! Osobno sam čuo izjavi JEDNOG ZANATLIJE IZ GORAŽDA DA MU JE BAKIR TRAŽIO IMT ! Dok nije zajao na vlast, a sada PUNO više :(
Znači borit ćeš se protiv stanvnika ove zemlje. Sretno!